FOTO by Mango

Moda

Mango noviteti u azurnoj plavoj proljetna su fantazija!

Daria Lovrić 10. ožujka 2023.

Très chic kompletić koji želimo u svojoj garderobi!

Iako ju najčešće nosimo u ljetnom periodu i odlično izgleda na preplanuli ten, ove godine vladavina tirkizne počinje nešto ranije. Ususret proljetnom periodu, nove kolekcije omiljenih brendova pobojala je ova eye-catching nijansa plave i najavila svoju dominaciju.

Tirkizna je boja rijetka i privlačna, unosi svježinu i asocira nas na dugačke nepregledne plaže, topli ocean, povjetarac, miris soli i bijeli pijesak pod nogama. Ta nas slika automatski smiruje i popravlja raspoloženje, jednako kao i tirkizna boja kada dominira našim outfitom.

Tirkizni Mango noviteti prizivaju tople dane i najavljuju sezonu svečanih proslava!

Nedavno smo Vam predstavili haljine i kombinezone iz Mango kolekcije, koja je upravo postala bogatija za još dva šarmantna primjerka u tirkiznoj boji. Riječ je o chic topu i midi suknji koje možete nositi zajedno, ali i odvojeno.

Mango top
Mango top – 59,99 €

Efektan Mango top bez naramenica krojen je u stilu korzeta i naglasit će i istaknuti vaš struk, dok će gola ramena i puf rukavi u vaš outfit unijeti romantičnu notu s daškom seksepila.

Mango suknja – 59,99 €

Naš favorit je Mango midi suknja visokog struka s naborima i visokim izrezom. Glam notu daju joj upečatljivi gumbi s efektom dragog kamenja.

Ako ste uskoro gost na vjenčanju ili nekom drugom svečanom događanju, ovaj kompletić spojite s parom sandala s vrtoglavo visokom potpeticom.

U večernjim prigodama, top spojite s omiljenim jeans komadima, a u poslovnim prilikama suknju uparite s bijelom satiniranom košuljom.