FOTO by Mango

Moda

Mango nam donosi savršene lanene sakoe za proljeće!

Una Lora Banjac 15. ožujka 2024.

Nezaobilazan dio svake garderobe...

Dobar sako jednostavan je način da bez previše napora podignete vaš look na višu razinu, a sigurni smo da ćete u narednim tjednima svoj ormar htjeti upotpuniti barem jednim blejzerom vesele boje ususret dugoočekivanom proljeću!

Blejzer je odjevni komad koji se savršeno uklapa u outfit, ne samo kao rješenje za prijelazno razdoblje, već i ako želite postići chic izgled – zato smo za vas u Mangu pronašli šest proljetnih sakoa napravljenih od 100 % lana. Ovi su sakoi ravnog dizajna s ovratnikom V izreza, dva džepa i kopčanjem na gumbe.

Baby pink sako

Sako ovakve boje idealno je kombinirati na svijetle traperice i plisirane suknje, a uz njega ćete se osjećati kao proljetni cvjetić.

99,99 €

Zeleni sako

Ovo je blejzer koji vrišti proljeće, uz njega je svaka kombinacija pun pogodak jer ova hit boja paše na sve.

69,99 €

Krem sako

Klasičan sako koji se može nositi na casual outfite, ali i za svečaniju prigodu. Super ide na poslovne hlače i traper suknje.

69,99 €

Rozi sako

Ovaj upečatljiv sako super je proljetni izbor, a uz njega odlično idu duge suknje i trapezice. Za dodatni boost predlažemo da uz njega nosite torbu ili šal upečatljive boje.

69,99 €

Baby blue sako

Ovakav blejzer odličan je izbor za ljubitelje pastelnih nijansi, a mi mislimo da bi najbolje pasao na bijele hlače u kombinaciji sa smeđim detaljima.

69,99 €

Crni sako

Elegancija i klasika u jednom, ovaj je sako minimalistički basic komad kojeg možete nositi gotovo uvijek i na sve.

69,99 €

Osim ovih lanenih sakoa, u Mango trgovinama i na Mango službenoj stranici možete pronaći i sakoe napravljene od drugih materijala te sakoe drukčijeg dizajna.