FOTO by Mango

Moda

Mango cipele sa stiletto potpeticama – ultimativna ženstvenost!

Mia Vodopija 06. listopada 2021.

Jesenski klasik u obliku ženstvenih cipela na tanku petu...

Iako se trenutno nalazimo u periodu u kojem se svaki dan iznova najavljuju nova zahlađenja, povremeni izlazak sunca sasvim je dovoljan da potakne naša maštanja.

Ono čemu se najviše veselimo su novi modeli cipela koji oplemenjuju svaki outfit, a ovoga puta je riječ o jednostavnim i elegantnim cipelama s potpeticom!

Cipele s potpeticom godinama su bile dio poslovnog ormara i dnevnih kombinacija, budući da unose potrebnu dozu elegancije dnevnom i poslovnom looku.

No, ono što posebno volimo kod ovog modela jest njegova udobnost, na što je poprilično važno obratiti pažnju budući da smo cijeli dan u pokretu. Stabilnija potpetica je postala s vremenom sastavni dio naših outfita, koji sjajno prate brzi životni tempo kao i brojne obaveze.

Oplemenite svoj modni ormar novitetom s potpisom Manga koji je još jednom pokazao zašto se nalazi na vrhu brendova čije lansirane komade s nestrpljenjem iščekujemo.

Ovih su dana na njihovoj web stranici osvanule cipele sa stiletto potpeticom raznih boja, a nama su se najviše svidjeli ovi u našoj galeriji.

Ove profinjene štikle zatvorenog tipa lako bismo mogli stilizirati uz haljine, suknje ili čak i traperice i hlače. Možete s njima ‘podignuti’ casual look ili ih nositi na posao u business izdanju. Budite sigurni da su ove štikle vrlo zahvalan par obuće za svaki budući izlazak iz kuće u vašem najboljem izdanju.

Cijena istih nije previsoka jer je Mango cjenovno prihvatljiv, a svoj broj možete pronaći u Mango poslovnicama ili na web stranici!