FOTO by Mango

Moda

Mango bestseller haljina s točkicama u pola cijene

Mia Vodopija 16. srpnja 2021.

Polka dot print i crna mašna oko struka je kombinacija i pol!

U ovim ljetnim danima kada nas sniženja mame sa svih strana, znamo da trebamo našu postojeću garderobu nadopuniti novim ljetnim komadima, stoga pravo je vrijeme da zgrabimo novu haljinu. Vrijeme je da ostatak ljetnih mjeseci dočekamo u posebnim kombinacijama.

Ako postoji jedna stvar koje se (skoro) svaka žena ne može zasititi, to bi definitivno bile haljine. Duge, kratke, ljetne (ili zimske), od laganijeg ili debljeg materijala, haljina je prava kraljica naših ormara. Zato smo uvijek u potrazi za novima!

Činjenica kako nas naše najdraže trgovine svake sezone pozitivno iznenade sjajnim modelima, dodatno nas motivira na odlazak u shopping, odnosno na odlazak u “lov”, gdje možemo satima provesti tražeći ulov onog jednog modela, koji će se savršeno uklopiti u naš stil.

Ove sezone vam donosimo jedan novitet iz Manga. Ova ljepotica, koju krasi polka dot print, napravljena je od stopostotnog poliestera s crnom mašnom.

Možete ju nositi samu, a za prohladne ljetne (ili pak jesenske) večeri možete ju kombinirati s vesticama, traper jaknom, kožnom jaknom ili sakoima.

Ako volite ljeto, shopping, odjeću i Mango, ova crno-bijela točkasta haljina je Mangov bestseller kojeg su snizili u čak pola cijene!

Nemojte propustiti ovako dobar komad koji je još malo u prodavaonicama! Trenutna cijena haljine iznosi 299,90 kuna, a naručiti je možete OVDJE.