FOTO by Instagram @manebi

Moda

Manebí – talijanski brend iz Milana ima odlične natikače i espadrille

Mia Vodopija 23. lipnja 2021.

Iako je ljetna sezona sezona shoppinga, ne dajte se smesti ako želite uložiti novac u jedan ili dva para kvalitetne odjeće ili obuće

Kao zagrižena fashionistica kojoj je stalo do vlastitog modnog izričaja, sigurno ne želite izgledati poput svake druge osobe na ulici. Kreativnost i unikatnost su uvijek na cijeni, baš kao i jedinstveni komadi odjeće i obuće koji će biti uz vas godinama.

Srećom, moda se u potpunosti prilagodila različitim godišnjim dobima, pa tako bez problema biramo ono što nam najviše odgovara.

Iako je ljetna sezona sezona shoppinga, ne dajte se smesti ako želite uložiti novac u jedan ili dva para kvalitetne odjeće ili obuće. Sve više se govori i piše o fast fashionu i njezinim negativnim utjecajima na okoliš i planetu – upravo zato je pametno odabrati nešto što nećete morati mijenjati iz godine u godinu.

Možda ne biste mislili da se isplati uložiti u ljetnu obuću, ali definitivno se isplati! Malo skuplje sandale, balerinke ili espadrille su obično i kvalitetnije napravljene. Bacili smo se u potragu za trendy komadima, a naš modni radar odveo nas je na web shop obuće brenda Manebí.

Manebí, osnovan 2013., talijanski je brend sa sjedištem u Milanu koji nudi cool i zabavne muške i ženske kolekcije. Izvorno predstavljen kao linija obuće, Manebí je brzo proširio svoju ponudu prihvaćajući čitav niz esencijalnih stvari za odmor.

Ono što iz njihove ponude izdvajamo su natikače i espadrille, koje su ručno rađene od strane vještih zanatlija u Španjolskoj.

Hvatajući uzbudljivu vibraciju beskrajnog ljeta, Manebí kreacije ubrizgavaju živopisan i energičan duh te nude pravu ravnotežu između stila i dugotrajne kvalitete.

To su espadrille i natikače uz koje je svakodnevica puno jednostavnija zbog njihovog šarma i posebnosti. Možete ih nositi uz ležernije outfite u koje unose dašak zaigranosti i ženstvenosti.