FOTO by Instagram @barbiecafeofficial

Putovanja

Malibu Barbie Pop-Up Café – retro ugođaj, ukusna hrana i ružičasti kokteli očekuju vas na dvije lokacije!

Daria Lovrić 16. lipnja 2023.

Ljeto Barbiecorea može početi! Želimo se transportirati u magični, ružičasti svijet!

Ljeto u Barbie znaku je pred nama. Uskoro nam stiže dugoočekivani Barbie film koji će svjetlost dana ugledati 21. srpnja. Uoči prikazivanja Barbie filma otvorena su čak dva pop-up kafića koja izgledaju nevjerojatno.

Naime, ljeto Barbiecorea neki će imati prilike provesti u bajkovitim Malibu Barbie Café-u koji ima u New Yorku i Chicagu.

Malibu Barbie Café omogućuje gostima da dožive Barbie ugođaj, a svaki detalj prostora i jelovnika pružit će gostima uvid u ono što bi sama Barbie večerala. U Barbie pop up restoranu očekuje vas retro ugođaj na plaži i razna poznata jela s neočekivanim elementima.

Kako bi posjetitelji doslovno mogli večerati poput Barbie lutke u prirodnoj veličini zaslužna je polufinalistica Master Chefa, Becky Brown, koja stoji iza jelovnika hrane i pića. Unutar restorana postoje dva različita jelovnika, onaj za odrasle i za mališane. Na jelovniku za odrasle, osim ukusnih delicija, nalaze se kokteli uključujući cosmo, French 71, mojito, “think pink” margaritu i mnoge druge.

„Malibu Barbie Pop-Up Café je, što se tiče hrane, dizajniran tako da bude brzi ležerni restoran, s naglaskom na cjelodnevnom doručku, obiteljskoj hrani, ukusnim desertima i raznim pićima“ – poručuje Julie Freeland, Mattelova viša direktorica globalne zabave u Mattelu.

„Stil kuharice Becky je zabavan. Tu je energiju silno je željela utjeloviti u kreiranju jelovnika. Svjež je, zabavan i ukusan. Očekujte da će proizvodi kao što su Beach Burger, Pacific Paradise Rainbow Palačinke, The Golden Coast CALI-flower Bowl i West Coast Wave Salad odmah postati favoriti ”.

Julie je rekla da će film sigurno “biti veliki kulturni događaj ljeta i prilika za dobrodošlicu novim i starim obožavateljima u Barbie svijet. Jako nam je drago što su ovu priču ispričale Greta Gerwig i Margot Robbie, posebno u vrijeme kada Barbie nikada nije bila relevantnija nego što je danas, povezujući se s društvom na svim kulturnim dodirnim točkama dok se svijet zabavlja s Barbie modom i stilom života .”

Kafić će raditi sedam dana u tjednu do 15. rujna, a tjedno očekuju više od 8000 gostiju. Sve novosti o Malibu Barbie Pop-Up Café-u i njihovim lokacijama škicnite putem Instagram profila.