Modni dodaci

MalaGbag – hrvatski brand koji ima sve što nam je potrebno!

Viktoria Mikulić 01. lipnja 2018.

Praktičnost, vrhunska kvaliteta i moderan dizajn samo su neke od vrlina koje krase zanosne Gbag - tetrapak torbice!

MalaGBag je modni domaći brend iza kojeg se krije maštovita ekonomistica Gordana F. Hubzin. U želji da na poslovni sastanak ili običnu kavu ponese ono nužno kao što su ključevi, novčanik i mobitel, a da je te iste stvarčice ne opterećuju, u jesen 2014. pala joj je na pamet izvrsna ideja o praktičnoj ‘privjesak torbi’ čije su idealna veličina, kvalitetan materijal i istančan dizajn ispunile sva njezina očekivanja.

Prva torba bila je u crnoj boji od jedinstvene kavijar kože sa zlatnim metalom koja čim je izašla iz radione, postala je ponosna vlasnica njezine prijateljice. Vrlo brzo nakon toga počeli su pristizati brojni upiti za ovaj neobičan modni dodatak, a sve ostalo je povijest…Danas su Gbag torbice omiljeni must have mnogih fashionistica.

MalaGbag

MalaGbag torbe izrađuju se od goveđe, juneće, teleće, janjeće i losos kože, u box, kavijar i reptil printu, vrhunske kvalitete.

 

Trenutno se u ponudi nalazi nekoliko linija torbi, ali najtraženiji model za koji se većina trendseterica odlučuje je kožna tetrapak torbica midi veličine u crnoj boji koja paše na gotovo sve odjevne predmete.

Zanimljiva je mogućnost dizajniranja Gbag torbice prema vlastitoj ideji. Osnovni model sastoji se od tetrapak torbice, resica i kratke ručke, na koji se može dodati metalni lanac za crossbody nošenje ili nadopuniti sa širokom kožnom ručkom za dnevnu ili večernju kombinaciju.

Odabirom između ponuđenih uzoraka kože moguće je svaku torbicu personalizirati i uskladiti s vlastitim željama i modnim stilovima.

MalaGbag

 

Gbagice se izrađuju dvije veličine, veća MIDI i nešto manja MINI, koja se može nositi samostalno i kao modni dodatak uz omiljenu dnevnu torbu ili kao privjesak.

MalaGbag

Osim torba, modnu liniju MalaGbag čine male torbice – etui za sitan novac ili kozmetiku, privjesci za ključeve, etui za kreditne kartice i svilene marame koje su nas osvojile. Proljetna kolekcija svilenih marama u vedrim upečatljivim bojama svaku će odjevnu kombinaciju, čak i one skroz jednostavne komade učiniti posebnima.

Ako želite imati unikatnu torbu skrojenu prema vlastitim željama s potpisom domaćeg brenda MalaGbag, posjetite njihovu službenu stranicu gdje vas očekuje još više modela i vizuala. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram jer ovaj nas tim svako godišnje doba iznenadi genijalnim novitetima.

#tetrapak IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom MalaGbag, jednu sretnicu nagradit ćemo njihovom bestseller crnom torbicom tetrapak oblika od najfinije kože. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica crne torbice tetrapak oblika je Lora Topić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.