Poznati

Majčin dan poznatih… – “Bez tebe nestat’ će sunca, druge ću prositi za malo ljubavi…”

Engineer 12. svibnja 2019.

Dirljive fotografije majki i kćeri znače samo jedno: "Mama, volim te!"

Stih iz naslova svojoj majci posvetila je pjevačica Nina Badrić, te napisala: “MAMA, vječita najveća ljubav“.

Nina je samo jedna od naših poznatih koje su na društvenim mrežama svojim majkama zahvalile na bezuvjetnoj ljubavi, potpori, žrtvi koju samo majka može shvatiti i pružiti, dok su novopečene mame ponosno pozirale sa svojim mališanima, uživajući u količinu ljubavi koju osjećaju prema svojoj djeci.

https://www.instagram.com/p/BxWzHdvD7pO/

Tako je glumica Nataša Janjić u kućnom izdanju, u jednoj lijenoj suboti sa svojim mališanom Tonijem poželjela svim majkama sretan Majčin dan!

I dok se lijepa Nataša još uvijek upoznaje s čarima majčinstva, Ella Dvornik je do sada “uhvatila ritam” sa svojom kćerkicom čije dogodovštine rado dijeli s mnogobrojnim pratiteljima, bez cenzure i uljepšavanja.

Ella nije željela objavljivati srcedrapajuću poruku, nego je jednostavno sebi i mama poželjela da uživaju! Fotografiju koju je objavila datira od prošle godine kada je, kako Ella kaže, Balie bila sva “pufasta i mekana”.

Voditeljica Nevena Rendeli, posljednjih je dana sa suprugom i najmlađom kćerkom provela u Italiji, a po povratku, u punom se sastavu uputila u šetnju. Blizanke Mare i Lea gurale su kolica oponašajući svoju mamu Nevenu, dok je beba Vita mirno spavala.

Kad se nas 4 uputimo u šetnju”, Happy mother’s day!“, napisala je voditeljica, a raznježeni komentatori su se našalili da ipak vide “njih šest!”.

Nadamo se da su sve mame zaprimile buket cvijeća, a svim majkama ujedno želimo sretan Majčin dan!