FOTO by Firebox

Dekor

Magična Harry Potter lampa koja se pali uz pomoć čarobnog štapića!

Daria Lovrić 24. listopada 2023.

Ljubitelji magije, gdje ste?

Neki od nas oduvijek su osjećali neodoljivu privlačnost prema tajanstvenom svijetu magije, vještičarenju i čarobnjaštvu. Maštali smo o tome da pohađamo Hogwarts, školu čarobnjaštva i vještičarenja te zajedno s našim omiljenim junacima proživljavamo uzbudljive pustolovine.

Tu strast prema magiji prenijeli smo i na našu djecu, koja, rastući, baš poput nas postaju istinski zaljubljenici u serijal knjiga i filmova o najpoznatijem čarobnjaku – Harryju Potteru.

Harry Potter lampa u obliku svijeće 1
Harry Potter lampa u obliku svijeće

Zahvaljujući globalnoj popularnosti, likovi iz svijeta Harryja Pottera i dalje su sveprisutni i izrazito popularni. Primjerci poput odjeće, modnih dodataka i dekoracija za dom oplemenjuju kolekcije popularnih brendova i svoje favorite možemo pronaći na svakom koraku.

Ipak, našu je pažnju ovog puta privukla preslatka lampa u obliku svijeće koja se pali ni manje ni više, nego na čarobni štapić.

Čarobna Harry Potter lampa unijet će dašak magije i odagnati ružne snove!

Svi znamo nekoga tko voli magični svijet Harryja Pottera i ova će ga lampa naprosto oduševiti.

Čarobni Harry Potter štapić je zapravo daljinski upravljač i u potezu čiste genijalnosti štapić uključuje ili isključuje lampu na baterije.

Harry Potter lampa u obliku svijeće 2

Ovaj tandem savršen je dar za vaše dijete ili prijatelja opsjednutog Harry Potter serijalom ili odličan dodatak vašoj osobnoj kolekciji.

Slobodno viknete “Lumos” dok uključujete lampu, jer je to vaš trenutak u životu kada možete biti poput pravog čarobnjaka.

Cijena ove lampe iznosi £19.99, a možete ju naručiti putem Firebox web trgovine.