FOTO by Etsy

Dekor

Čarobna Harry Potter lampa unijet će dašak magije i odagnati ružne snove!

Daria Lovrić 29. kolovoza 2023.

Preslatki personalizirani primjerak koji će vaši mališani obožavati!

Veliku pažnju posvećujemo uređenju domova jer u njima provodimo najviše vremena. U njima se opuštamo, skupljamo energiju za naredni dan, uživamo s obitelji i ugošćujemo druge ljude. Potrebno nam je da on bude naša oaza mira, a kako bi to postigli dekoriramo ga stvarčicama koje u našim srcima imaju posebno mjesto i svojim dizajnom očaravaju.

Hogwarts lampa 1
Hogwarts lampa

Jednako kao što želimo ugoditi sebi, tako želimo i da su naši mališani sretni i zadovoljni. Postoje crtani i filmski junaci koji nam se uvuku pod kožu od naših najmlađih dana.

Hogwarts lampa 2

Neki od najpoznatijih i najvoljenijih su Disney junaci, a kasnije u tinejdžerskim danima u stopu ih prate junaci iz serijala o Harryju Potteru.

Magična Harry Potter lampa

Putem Etsyja pronašli smo efektnu Hogwarts lampu koju će obožavati i mali i veliki. Minimalističkog dizajna, ova led lampa napravljena je od akrila i drveta, a krasi je slika Hogwartsa.

Ono što nas je posebno dojmilo je činjenica da se primjerak može personalizirati. Osim teksta „Hogwarts je moj dom“, u donjem dijelu možete ispisati ime osobe kojoj ćete ju pokloniti.

Osim što je funkcionalna, odlična je kao dekoracija koja će mamiti pažnju svakog tko ju ugleda. Možete ju postaviti na noćni ormarić u spavaću sobu, sobu za igranje, hodnik, kutak za čitanje ili neku drugu prostoriju po želji. Vrlo će se lako uklopiti u svaki stil uređenja interijera i unijeti dašak magije u vaš prostor.

Ovaj primjerak možete naručiti putem Etsy web trgovine, po cijeni od $48.64.