Handmade

Lovely by Zmalac – božanstvene matching kombinacije za malene i velike ljepotice!

Viktoria Mikulić 05. veljače 2020.

Domaća proizvodnja još jednom dokazuje da itekako može konkurirati svjetskoj…

Nedavno se na našem tržištu pojavio domaći brend Lovely by Zmalac koji smo primijetili čim su lansirali prvu liniju odjevnih predmeta. Njihove haljine pastelnih i živopisnih boja osvojile su nas na prvi pogled, a osobito spoznaja da su kreirane za malene princeze i odrasle žene.

Iz dizajnerskog tima otkrili su nam da pri izradi koriste samo najkvalitetnije materijale. Također, šivaju po mjeri što je svima dosta bitno jer koliko god nam se sviđala neka stvarčica, ponekad nam ista jednostavno ne stoji.

Unutar njihovog raskošnog asortimana trenutno se mogu pronaći haljine, suknje, majice, hlače i trenirke, kako za odrasle tako i za mališanke.

Bez obzira njegujete li klasičniji stil odijevanja ili ste otvoreni vibrantnim nijansama i detaljima poput volana, mašnica i raznih printeva, Lovely by Zmalac ponuda neće vas iznevjeriti. Od modela za dnevni look do artikala stvorenih za elegantne večernje prigode, ova hrvatska proizvodnja nadmašila je naša očekivanja.

Za nešto više od mjesec dana stiže nam najšarmantnije godišnje doba, proljeće. Čim su se proteklog vikenda pojavile prve zrake sunca, svi smo počeli razmišljati o promjeni garderobe.

Možda ćemo morati pričekati još nekoliko tjedana, a do tada bacite pogled na ove vedre i upečatljive nijanse koje ćemo rado nositi.

Mi smo svoje favorite pronašli u purpurnoj i smaragdno zelenoj haljini, a jednako neodoljive su i puderasto roze matching kombinacije stvorene za mamu i kćer.

Bez obzira tražite li stylish odjevne komade za svakodnevno nošenje ili ste u potrazi za glam haljinom koju će vaša djevojčica nositi na krštenju, pričesti ili krizmi, znajte da ste na pravom mjestu.

Za detaljnije informacije o domaćem brendu Lovely by Zmalac, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje vas očekuje još više noviteta.

#romanticna IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Lovely by Zmalac, jednu sretnicu nagradit ćemo puderasto rozom haljinom lepršavog kroja. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica puderasto roze haljine je Marica Smoljo. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.