FOTO by Instagram @giginewyork / @estrosyd /@alexandraxst

Modni dodaci

Bijela torbica – modni adut kao upečatljivo oličenje elegancije

Una Lora Banjac 24. travnja 2024.

Svijetla točka svakog outfita!

Bijela je ona boja koja simbolizira mir, svjetlost, čistoću, nježnost i eleganciju te je u glavnoj ulozi na mnogim bitnim životnim događajima! U svaki se outfit predivno stapa i pruža dozu otmjenosti, profinjenosti i upečatljivosti.

Neki od glavnih bijelih aduta u vašim ormarima koje zasigurno imate su bijele tenisice, bijele majice, haljine i košulje – bezvremenski komadi koji idu na sve i koje možete nositi uvijek! No, imate li i bijelu torbicu?

ccc

Bijela torbica je pun pogodak ako izaberete pravi primjerak ove višenamjenske ljepotice. Da, rizik je taj što se bijela relativno brzo uprlja, no ako vodite brigu o svojim modnim dodacima i redovito ih održavate, taj scenarij nećete doživjeti i vaše bijele torbice sigurno neće izgledati jeftino ili ofucano.

Škicnuli smo u CCC ponudu i pronašli 10 bijelih torbica koje mogu izvanredno upotpuniti proljetne i ljetne outfite i dati im upravo taj fashion kick kojem težimo.

ccc 44,99 € 
ccc 39,99 € 
ccc 54,99 € 
ccc 18,99 €
ccc 25,99 € 
ccc 49,99 € 
ccc 24,99 € 
ccc 49,99 € 
ccc 17,99 €
ccc 44,99 €

Ovakve su torbice neutralni modni aduti koji se izvrsno slažu sa svim odjevnim kombinacijama i koji mogu predivno upotpuniti vaš modni odabir. Osim što su izrazito elegantne, zaista su upečatljive i posebne!

Ako su i vama za oko zapele ove bijele ljepotice, svakako ih možete potražiti u CCC trgovinama ili ih naručiti preko CCC službene stranice.