FOTO by Pull&Bear

Moda

Looney Tunes i Mickey Mouse – idealne tenisice za početak školske godine!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2020.

Vjetar u leđa svakom školarcu dolazi s potpisom brend Pull&Bear...

Za manje od tjedan dana počinje školska godina. I dok se neki iznimno vesele početku novog razdoblja, drugima nije tako lako odreći se igranja i svih onih razbibriga koje su ljeti u potpunosti dopuštene.

Nakon jednog dužeg perioda online nastave, školarci će u ovoj sezoni konačno fizički biti prisutni u školskim klupama, što će im vjerojatno znatno olakšati praćenje nastave.

Odlazak u školu od sada bi mogao biti puno lakši, ukoliko je isti popraćen najzanosnijim tenisicama poznatog high street brenda Pull&Bear, koje su upravo pristigle na njihove police.

Looney Tunes ekipa i najdraži Disney lik zablistali su na novim modelima obuće koja je stvorena za školarce. Naravno, zasigurno ima i odraslih kojima će prirasti srcu, stoga ne oklijevajte naručiti i za sebe jedan par.

Dva visoka modela rezervirana su za sve razigrane učenike kod kojih vrijedi ona ‘udri brigu na veselje’, a krase ih simpatični Zekoslav Mrkva i Tweety.

Dok su žute stvorene da razvedre svaki oblak, sive će se idealno uklopiti u sivilo koje donosi jesenska svakodnevica. U veličinama od 35-41, pronašli smo ih na linku po cijeni od 199,90 kuna.

Šećer na kraju dolazi u obliku bijelih tenisica koje su upotpunjene Mickey Mouseom, a koje će se jednako dobro uklopiti uz casual i svečaniji look. Po cijeni od 229,90 kuna, ovog favorita sezone možete naručiti OVDJE.

Ako je vašoj dječici potreban vjetar u leđa za novu školsku godinu, onda nemojte predugo razmišljati jer bi se novi modeli mogli rasprodati u trenu.