FOTO by Leilou

Moda

Lookovi domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović za blagdansku večeru ili novogodišnju noć!

Krešimir Šustić 15. prosinca 2020.

Ove godine smo odlučili zablistati u dizajnu s hrvatskim potpisom!

Mjesec prosinac u normalnim je okolnostima popraćen brojnim zabavama, domjencima i svečanim večerama koje dođu kao šlag na torti za kraj svake godine.

Nažalost, 2020. je bila turbulentna i zbog trenutnog stanja u svijetu vezanog za pandemiju koronavirusa nećemo imati prilike prisustvovati partyjima za koje se posebno sređujemo.

Kako bi svejedno zablistali u najboljem izdanju i iz garderoba izvukli sve one posebne stvarčice koje jedva čekaju da budu nošene, ne preostaje nam ništa drugo nego se dotjerati za kućna druženja.

Brojne high street trgovine su u svoje ponude uvrstile prigodne modele odjeće i modnih dodataka, no mi smo se ovog puta odlučili za domaći brend dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Bogata kolekcija neodoljivim primjercima je idealna za blagdanski ručak i večeru ili novogodišnju noć kako bismo očarali prisutne članove obitelji i prijatelje svojim modnim odabirom.

Najistaknutije su definitivno toalete i haljine obogaćene upečatljivim bojama, šljokicama, cvjetnim i točkastim uzorcima, stvorene da ih kombiniramo s remenima i omiljenim potpeticama.

Titula kralja elegancije i sofisticiranosti pripada odijelu koje se sastoji od hlača i sakoa u vibrantnim bojama poput fuksije i kraljevsko plave nijanse.

Tu si i kožne kratke hlače u narančastoj i žutoj boji koje se savršeno mogu spojiti s favoritima sezone, džemperima, bluzama i dolčevitama.

Galerija koja slijedi u nastavku sadrži naše odabrane favorite koje možete nabaviti na LINKU i bez problema biti u centru pažnje ovih blagdana.