FOTO by Bonami

Elegant

Ljupki regal u obliku žirafe pretvorit će dječju sobu u pravu safari bajku!

Daria Lovrić 28. kolovoza 2023.

Nek kutak za najmlađe zablista u najslađem ruhu!

Normalno je da sada kada smo odrasli, svojoj dječici želimo pružiti sve ono što mi nismo imali i svaki puta kada naletimo na zanimljive igračke i preslatki namještaj naprosto im ne možemo odoljeti.

Dječji regal u obliku žirafe 1
Dječji regal u obliku žirafe

Većina nas obožava tragati za zanimljivim dekoracijama koje će oplemeniti naš dom i unijeti u njega dozu topline. To posebice vrijedi za dječje spavaće sobe. Trudimo se da sobe za mališane imaju lijepo uređen prostor za spavanje, dio za igru i kutak za odlaganje.

Dječje sobe kao iz bajke!

Putem Bonami web trgovine pronašli smo šarmantan regal u obliku žirafe koji će oplemeniti dječju sobu i unijeti safari notu.

Dječji regal u obliku žirafe 2

Riječ je o regalu od ratana koji unosi prirodan štih i radi neutralnih tonova uklapa se u sve stilove uređenja i vrlo lako kombinira s drugim bojama u prostoru. Radi svog dizajna idealan je i za djevojčice i dječake, što je odlično, posebice ako dijele sobu.

U njega možete pospremiti sve stvarčice koje vesele vaše najmlađe poput njihovog omiljenog štiva, plišanaca, kutija s nakitom za curice, košara s legićima i autićima, ali i higijenske potrepštine poput vlažnih maramica i pelena.

Ovaj zanimljiv komad namještaja osim što je koristan, unijet će u dječji interijer veselje i radost. Voljet će ga jednako odrasli i djeca, stoga je ovo prava prilika da se poigrate uređenjem dječje sobe i razveselite vašu dječicu.