FOTO by opremisidom.com

Dekor

Dječje sobe kao iz bajke! Neodoljivi primjerci za sve koji planiraju opremiti kutak za mališane!

Viktoria Mikulić 06. srpnja 2020.

Inspirativne ideje koje ne samo da će vas osvojiti, već će vam olakšati cjelokupan proces u opremanju…

Uređenje dječje sobe jedna je od najslađih briga s kojima se roditelji susreću. Za svoje mališane želimo samo najbolje i sve što radimo, činimo zbog njih kako bi im pružili što bezbrižnije djetinjstvo i izmamili onaj nevjerojatan osmijeh na licu.

Novorođenčad možda ne može sudjelovati u opremanju vlastitog kutka, no nešto starija dječica itekako mogu donositi odluke o boji, dizajnu i stvarčicama kojima će ukrasiti svoj ambijent za spavanje.

Kada se samo prisjetimo da je nekoć u ponudi bilo tek nekoliko različitih modela dječjih soba, nije iznenađujuće što smo često bili nezadovoljni rezultatom jer jednostavno nismo imali priliku ostvariti ono o čemu smo maštali. No u današnje vrijeme situacija na tržištu potpuno se promijenila, dječji asortiman je zaista raskošan i konačno imamo tu privilegiju da uredimo sobu prema vlastitom ukusu, uz pomoć stručnjaka.

U potrazi za savršenim interijerom za najmlađe članove obitelji, naišli smo na online trgovinu opremisidom.com koja nudi raskošan asortiman namještaja za djecu.

Bez obzira jeste li više za minimalistički dizajn s nježnim i romantičnim nijansama, preferirate industrijski stil, zaljubljenici ste u vintage, odnosno rustikalne dekorativne komade koji donose dašak prošlosti u moderno doba ili su vaši najmlađi miljenici vibrantnih boja i razigranih motiva poput omiljenih crtanih likova i princeza?

Štogod odabrali, ovo web mjesto obuhvaća različite stilove uređenja koji će uistinu zadovoljiti svačije potrebe.

Unutar naše galerije pronaći ćete apsolutno sve što bi jedna dječja soba trebala sadržavati poput stylish krevetića za jedno dijete do modela na kat za braću i sestre koji dolaze s preslatkim ljestvama, zatim pisaćeg stola i stolice u mnoštvo varijanti, noćnih ormarića, garderobnih ormara, tepiha i još mnoštvo drugog popratnog accessoriesa.

Posebno su nas oduševile španjolske dječje sobe Compactos koje se rade po mjeri, a čiji krevetići najčešće dolaze s ladicama ili kutijom unutar kojih možete odlagati posteljinu, knjige i slično. Njihova kvaliteta je neupitna, a dokaz tome su mnogobrojne pozitivne reakcije kupaca koji su ih ocijenili kao izvrsnu vrijednost za uloženo. Osim toga, prepoznatljive su prema svojem unikatnom dizajnu koji je jedan od glavnih aduta ovog proizvođača.

Također, dojmile su nas se i dječje sobe s potpisom Vox i Cilek. Nije važno želite li dječju sobu za dječaka ili djevojčicu, modernu ili klasičnu, u čisto bijeloj ili nekoj upečatljivijoj boji – ovdje vas očekuje ogroman izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Roditelji često maštaju o nečemu, no ponekad ne znaju na koji način svoju zamisao pretočiti u djelo, stoga su nam upravo ovakve inspirativne ideje potrebne da što lakše dođemo do cilja.

Ova platforma sviđa nam se iz više razloga, a jedna od prioritetnijih je ogromna ušteda vremena jer sve što nam je potrebno za uređenje doma možemo pronaći u okviru njihovih rubrika.

Pomno odabrani, drugim riječima istančani proizvodi djelo su vlasnika Tilena čija je najveća strast upravo uređenje interijera, a koji u slobodno vrijeme piše i svoj “interior design blog” pod nazivom tilen.space gdje nudi kreativna rješenja i savjetovanje o pravilnom uređenju interijera.

Ako za svoje djetešce želite nešto originalno što će izazvati divljenje svih koji zakorače u sobu, ne propustite zaviriti u najsimpatičniji kutak s dječjim asortimanom na web trgovini opremisidom.com.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.