Moda

Ljupki bridal Mickey Mouse set “Just Married”, osvojit će svaku mladenku!

Antonija Andabak 07. rujna 2020.

Savršen tematski poklon za buduću mladenku koja ujedno obožava Mickey Mouse stvarčice!

Rujan protječe u znaku održavanja manjih svadbi koji nemaju ništa manje značenje od prvotno zamišljenog slavlja s više broja uzvanika. U tom wedding duhu i dalje obožavamo sve šarmantne stvari povezane s vjenčanjem, osobito tematske poklončiće koji će izmamiti osmijeh na lice aktera najvažnijeg im dana u životu.

Na BoxLunch web stranici naišli smo na romantičan set accessoriese-a s motivom Mickey i Minnie Mouse koji su i svojevrstan sinonim za vječnu ljubav, a isti vam savršeno može poslužiti za darivanje povodom djevojačke večeri, osobito ako i mladenka jednako obožava Disney accessories u svim oblicima!

Mini baby blue wedding accessories sastoji se od tri dijela i to mini ruksaka, malene torbice za kovanice te držača za kartice s grafičkim prikazom zaljubljenih Disneyjevih junaka.

$79.90
$79.90

Osobito je šarmantan ruksak u svijetlo plavoj nijansi s 3D ušima koji u takvom obliku više nije namijenjen najmlađima, dapače-sve više viđamo dame kako na leđima nose ljupke torbe s ušima, velikim cvjetovima i drugim apliciranim dodacima.

$11.83

Bijela mašna na ruksaku te bijeli til upotpunjuju ljubavnu priču, a grafički prikaz Mickeyja i Minnie u autu na kojem piše “Just Married” dok Minnie veo vijori na vjetru, posebno doprinosi slatkoći ovog seta.

U istom se nalaze i potrepštine za čuvanje novaca, dajući lagani “hint” tko bolje raspolaže financijama u braku i to u obliku držača za kartice i torbice za kovanice.

$10.43

Ovaj preslatki tematski set možete naručiti, a dostava se vrši i u Hrvatsku, dok cijene i proces narudžbe možete checkirati OVDJE!