FOTO by Nike

Moda

Ljubičasti Nike Cortez model najavljuje dolazak proljeća

admin 16. veljače 2024.

Novo godišnje doba donosi i novi par tenisica

Od svog debija davne 1972. godine Cortezice su doživjele nekoliko uspona i padova, ali ako sudimo po posljednjih nekoliko modela, možemo zaključiti da je još jedan uspon na vidiku.

Zahvaljujući svojoj trendi i retro estetici, ali i zahvaljujući novim snagama mladih celebritija, Nike Cortez opet se probija prema samom vrhu.

S fokusom na nadolazeće proljeće Nike je spreman isporučiti svoj novi Cortez model u predivnoj ljubičastoj boji, prilagođenoj toplijem vremenu koje je pred nama.

U kombinaciji kože i antilopa u predivnoj nježnoj boji ovaj model s pravom možemo etiketirati kao najljepši vjesnik proljeća.

Nježne nijanse ljubičaste boje kombiniraju se s bijelom koja se pojavljuje na stražnjem dijelu, kao i na već prepoznatljivoj standardiziranoj nazubljenoj potplati.

Vjerujemo da će ovaj proljetni Nike Cortez model odlično parirati vašim proljetnim outfitima, koji će sigurno biti prepuni živih boja i cvjetnih motiva.

Ovaj model bit će dostupan kroz idućih nekoliko tjedana unutar Nike web trgovine, kao i odabranim trgovinama s cijenom od 120 eura.