Moda

Ljubav je glavni motiv nove ALDO kolekcije modnih dodataka!

Viktoria Mikulić 10. ožujka 2022.

Ovog proljeća sa sobom nosimo šarm!

Ako nam je nešto potrebno u ovim tjednima, onda je to ljubav. Primati, davati, širiti ljubav naša je primarna misija kako bi ovaj svijet izgledao barem malo ljepše i pozitivnije.

To ne znači da svakog moramo ljubiti i grliti, već je dovoljno nekome uputiti osmijeh, lijepu riječ ili nešto zbog čega će drugoj strani biti toplo oko srca. Baš kao što je pogled na određeni modni komad koji “vrišti” ljubav.

Prilikom kreiranja nove kolekcije, ALDO je definitivno na umu imao ljubav pomiješanu s vedrim proljetnim danima. Njihove torbice i ruksaci zasjali su s motivima koji asociraju na istu i jednostavno je nemoguće ne odoljeti im.

Unutar nove linije mogu se pronaći raznovrsne boje i detalji poput srca, usana, ruža, parfema, kokica i slično, a njihova poanta je da svakome tko ih ugleda razvedre dan. Od neon zelene i ružičaste, nježno roze, do torbica s motivima cvijeća i pastelnih boja, ove su torbice upečatljivi modni dodaci stvoreni za sve trendseterice.

Razvedrit će u trenu svaki outfit, a u z njih vam nije potreban ni nakit. Nas je najviše oduševio ruksak koji vidio tijekom svih dnevnih aktivnosti. Jednostavan, a poseban, bit će glavna vijest na gradskim ulicama.

Škicnite našu galeriju s najposebnijim torbicama ovog proljeća, a u nastavku donosimo i njihove cijene: