FOTO by Bonami

Dekor

Ljeto stiže – svjetleći vrtni bar je sve što nam treba!

Daria Lovrić 01. lipnja 2023.

Vrtni dekor za ljetne zabava, roštiljanja i pool partyje!

Mjesec lipanj donosi mnoštvo promjena u našem interijeru i eksterijeru. Sve ćemo manje vremena provoditi unutar četiri zida, osim kada budemo primorani sjediti pod klimom, a večeri i jutra provodit ćemo u debelom hladu u dvorištima i na terasama.

Svjetleći vrtni bar 1
Svjetleći vrtni bar

Sada je krajnji trenutak za makeover terase, vrta ili balkona. Pustite mašti na volju i kreirajte svoju opuštajuću oazu dekoracijama i namještajem po želji.

Kada razmišljamo o vanjskom dekoru koiu će nam biti potreban u ljetnim mjesecima, osim namještaja poput fotelja, vanjskih garnitura i stolića, posebnu pažnju treba posvetiti dekoracijama i popratnom sadržaju.

Svjetleći vrtni bar 2

Uz suncobran, bazen na napuhavanje, lampice, lanterne i svijeće, poigrajte se dodavanjem jastučića i dekica koji će vašu oazu učiniti još udobnijom i kreirati cozy ambijent. Kako bi vaše piće uvijek bilo hladno i spremno za konzumiranje, posebice kada organizirate vrtnu zabavu ili roštilj, nastavite čitati.

Vrtni dekor koji će vas očarati!

Unutar Bonami asortimana pronašli smo efektan svjetleći vrtni bar koji osim što će hladiti vaša pića i na najvišim temperaturama, služi i kao stolić.

Svjetleći vrtni bar 3

Sve što trebate je pozicionirati ga na pravo mjesto, napuniti donji dio ledom i u njega ubaciti vaša omiljena pića. Na gornji dio, koji izgleda poput površine stola, postavite čaše i grickalice i narednih nekoliko sati ne morate juriti u kuhinju i donositi hladna pića.

Vjerujemo da ćete u nadolazećim mjesecima biti domaćin raznoraznih okupljanja, stoga je kupnja ovog efektnog, svjetlećeg, vrtnog bara odlična investicija. Svoj primjerak možete naručiti putem Bonami web trgovine, po cijeni od 91.90 €.