FOTO by adidas.com/us

Moda

Ljetni partyji i šljokičasti adidas mini ruksak kao najljepši spoj!

Viktoria Šafranić 29. lipnja 2021.

Možda ljeti ni ne pomišljamo na odjeću crne boje, ali zato je accessories itekako dobrodošao…

Živite za trenutak? Ne dopuštate da vas išta sputava? Naprtnjače? Nisu za vas. Bacite pogled na novi adidas mini ruksak koji je lagan poput pera, a uz kojeg ćete osjetiti slobodu i putovati gdje god vas vaši hirovi odvedu.

Iako su blještava izdanja najčešće rezervirana za svečanu party sezonu koja nas očekuje krajem godine, mi ovaj šljokičasti ruksak vidimo u ljetnim večerima. Svi oni kojima je crna omiljena boja, ne odriču je se zasigurno ni ljeti, a kako biste je dodatno naglasili, pobrinuo se sportski mogul adidas koji je ovoj torbici pridodao profinjenu notu.

Jednako posebno će izgledati uz bijelu haljinu i potpetice, kao i uz lagani kompletić – vruće hlačice i T-shirt te platnene tenisice.

Uz ovaj ruksak, dobit ćete pozivnicu za svaki party, a on će blistati na vašim ramenima, dok vi bezbrižno ispijate hladni koktel ili gin tonic. Unutar njega stanu vam sve one esencijalne stvarčice.

Izvana glam, unutra funkcionalan, adidas novitet bit će uz vas kroz čitavu godinu jer crnu boju i šljokice iz ljetne sezone lako prebacite u jesenske i zimske dane. Isplati se kupiti, zar ne?

Ovaj ruksak izrađen je od recikliranog sadržaja kako bi se smanjila koncentracija plastičnog otpada, što ga čini još atraktivnijim.

Nadamo se da će uskoro stići i u naše adidas trgovine, a do tada za više detalja posjetite njihovu službenu stranicu.