FOTO by Women'secret

Moda

Ljetni accessories i obuća u Snoopy stilu!

Viktoria Mikulić 23. svibnja 2022.

Women'secret izbacio niz noviteta koje upotpunjuje razigrani psić…

Kvaliteta, cjenovna pristupačnost, moderan dizajn, sve su ovo prednosti Women secret trgovine koja je jedna od naših omiljenih shopping destinacija kada smo u potrazi za donjim rubljem.

Na njihovim policama možete pronaći sve što poželite, od klasike u jedno boji do trendi modela s nekim posebnim detaljima. Grudnjaci, gaćice, bodiji i pidžame, sve ove dodatke možete pronaći u različitim izdanjima.

Iako su prvenstveno poznati po donjem rublju, ponuda modnih detalja poput torbica za plažu i nesesera za šminku, kao i kućnih papuča i japanki, jednostavno ostavlja bez daha.

Ovog puta, mami nas ceker s motivom Snoopyja, koji će biti naš glavi savezni u postizanju preplanulog tena. Unutar istog vam stanu sve one esencijalne potrepštine za bezbrižan dan na pješčanoj plaži.

Osim toga, tu je još mnoštvo drugih potrepština koje osvajaju dizajnom neodoljivog psića, poput jastučića i šešira za plažu.

Snoopy je česta postava među Women’secret linijama, osobito u ljetnim mjesecima jer je riječ o živahnom i veselom cartoon liku, baš kao što to nalikuje ovom najdražem godišnjem dobu.

Ako u narednim tjednima planirate godišnji odmor te se na istom želite osjećati opušteno, Snoopy kolekcija vodit će vas kroz idilično putovanje uz prisutan osmijeh na licu. Škicnite ove dodatke i pokušajte se ne zaljubiti na prvu, mi nismo uspjeli…

Više detalja o novoj kolekciji potražite na LINKU!