FOTO by Women'secret

Moda

Ljetna doza slatkoće dolazi u obliku Snoopy jednodijelnog kupaćeg kostima i japanki!

Antonija Andabak 26. srpnja 2021.

Treba li vam više na plaži? To smo i mislili!

U posljednjih godinu-dvije, po našoj procjeni, odlazak na plažu pretvorio se u pomno pripremanje i biranje atraktivnih komada kupaćih kostima i ljetnog accessoriese-a. To otprilike znači da ćete uložiti više vremena, a vrlo vjerojatno i novaca kako bi istaknuli ono najljepše na sebi, odabravši pravi uzorak, kroj i boju kupaćeg kostima.

Ako se još kojim slučajem niste opremili gore spomenutim stvarčicama, ne brinite, tu smo da vam damo dozu inspiracije za onu ljetnu dozu slatkoće koja ovoga puta dolazi s printom Snoopyja na jednodijelnom kupaćem kostimu i istim printom na japankama koje ćete upariti s badićem!

Snoopy je mnogima jednako drag print kao i planetarno popularni Mickey Mouse, a s obzirom na to da su animirani likovi pronašli put do fashionistica koje svoje odjevne komade sa spomenutim printom pronalaze među high street pa i luksuznim, high-end brendovima, izdvojili smo preslatki Women’secret jednodijelni kupaći kostim!

Ovaj jednostavan, a opet svojstveno upečatljiv badić, zrači pozitivom i dječjom zaigranošću, odlično će pristajati apsolutno svima, posebice ako ste fan jednodijelnih kupaćih kostima koji su od prošle sezone traženiji model kupaćih kostima od onih dvodijelnih.

Lako ih je “isfurati” do cocktail bara na hlačice visokog struka za pomalo vintage look, a zanimljiv otvor na leđima daje laganu dozu atraktivnosti.

Kako smo spomenuli cocktail bar, mogle bi Vas osvojiti i Snoopy japanke kao savršen modni par ovom kupaćem kostimu i praktična obuća za “po plaži“.

Uvjereni smo da ćete ukrasti poglede u ovom simpatičnom modnom duetu, a ako vam se dopao naš dvojac, checkirajte sniženu i vrlo povoljnu cijenu Snoopy badića OVDJE, a japanki OVDJE.