FOTO by Instagram @newfoodsuk / Lindt

Dom

Lindt hrskavi noviteti rezervirani su uz šalicu kave!

Daria Lovrić 09. kolovoza 2023.

Kombinacija hrskavog vafla, čokolade i lješnjaka spoj je kojem ne možemo odoljeti!

Hrskave poslastice su zaista nešto posebno i asociraju nas na predah. Bilo da je riječ o kratkoj pauzi za vrijeme posla ili ispijanju kave s najboljom prijateljicom i rodbinom, uvijek bi grickali nešto slatko i hrskavo.

Kombinacija čokolade i hrskavog vafla toliko je neodoljiva, stoga ne čudi da gotovo svaki brend u svom asortimanu ima barem jednu verziju ovog božanstvenog spoja.

Čokoljupci, jeste li spremni?

Lindt & Sprüngli AG, poznatiji kao Lindt je švicarska tvrtka osnovana 1845. godine koja se bavi proizvodnjom najpopularnije slastice današnjice, čokolade.

Lindt Choco Wafer Milk Hazelnut Box  1
Lindt Choco Wafer Milk Hazelnut Box

Od tada su razvili i usavršili svoje jedinstvene recepte, koji su rezultirali vrhunskih i kvalitetnim čokoladama te drugim slasticama. Njihova bogata ponuda sastoji se od raznih vrsta čokolada s veličanstvenim dodacima, ukusnim bombonijerama i pralinama, a sada su nas oduševili još jednim novitetom.

Lindt Choco Wafer Milk Hazelnut Box 2

Iz Lindt tvornice stižu nam ukusni hrskavi vaferi u dvije očaravajuće verzije.

Otkrijte ukusnu kombinaciju prženih lješnjaka, hrskavih kakaovih vafla i najfinije mliječne čokolade uz Choco Wafer Milk Hazelnut Box pakiranje koje će zaokružiti svako druženje i ispijanje kave pretvoriti u nezaboravno iskustvo.

Lindt Choco Wafer

Volite li uvijek imati više izbora kada je riječ o slatkišima, tu je i Choco Wafer pakiranje koje se sastoji od tri vrste keksića – onih s mliječnom i tamnom čokoladom te ranije spomenutih s prženim lješnjakom.

Jedno pakiranje sastoji se 138 g keksića, a njegova cijena iznosi £5.50.