FOTO by Instagram @lindt_malta / @lindt_switzerland

Iće & piće

Čokoljupci, jeste li spremni za božanstvene Lindt namaze?

Krešimir Šustić 22. rujna 2020.

Sa žlicom, kruhom, palačinkama ... svejedno je!

Lindt & Sprüngli AG, poznatiji kao Lindt je švicarska tvrtka osnovana 1845. godine koja se bavi proizvodnjom najpopularnije slastice današnjice, čokolade.

Od tada su razvili i usavršili svoje jedinstvene tajne recepte, vođeni njihovim neusporedivim standardima za kvalitetu čokolade i njihovom strašću za kreativnom izvrsnošću.

Počinju s odabirom najfinijih sirovina i najkvalitetnijih sastojaka, a kulminiraju izvrsnim kreacijama koje oduševljavaju mlade i stare diljem cijelog svijeta.

Njihova bogata ponuda sastoji se od raznih vrsta čokolada s veličanstvenim dodacima o kojima možemo sanjati, ukusnim bombonijerama i pralinama, kao i nezaobilaznim čokoladnim tartufima.

No, kako bi još više mogli uživati u božanstvenom okusu “slatkog grijeha”, popularni brend je izbacio dvije vrste namaza koje možemo uvrstiti po želji u razne deserte ili jednostavno jesti sa žlicom.

Ukusna poslastica na policama trgovina diljem Europe se pojavljuje s okusom lješnjaka i tamne čokolade, a smatra se luksuznom kreacijom i savršenom mješavinom bez mane.

Prema Lindt Master Chocolatieru Thomasu Schnetzleru, namaz od čokolade i lješnjaka izrađen je od 25 posto prženih lješnjaka, što je mnogo više od Nutelle koja sadrži 13 posto lješnjaka.

Nadamo se kako ćemo ih uskoro moći pronaći i u Lijepoj našoj, kako bismo se uvjerili u veličanstven okus jednog od najboljih svjetskih brendova za proizvodnju čokolade.