FOTO by H&M

Modni dodaci

Limun ukrasio novu H&M kolekciju za ljetne dane!

Viktoria Mikulić 12. travnja 2024.

Tko je za malo citrusne vibre?

Svi znamo da je limun dobar izvor vitamina C. Isti pomaže u smanjenju rizika od srčanih bolesti i moždanog udara. Također, izvrstan je za sve koji žele smršaviti.

Voda s limunom sadrži topljiva pektinska vlakna koja stvaraju osjećaj sitosti i blago pospješuju metabolizam, što može pomoći pri mršavljenju.

Limunov sok je odličan za kožu i preporuka je staviti nekoliko kapljica u dnevnu kremu za lice, ako težite besprijekornom izgledu.

S obzirom da su nam sunčani dani stigli, počeli smo malo više razmišljati o izgledu, konzumaciji zdravije hrane i tjelovježbi. Limun je itekako nezaobilazna namirnica u tom procesu.

Kako bismo vas dodatno motivirali na treninge i pravilnu prehranu, pronašli smo nekolicinu šarmantnih proizvoda s motivom limuna koji će uljepšati svačiju svakodnevicu.

Za početak, tu je ležaljka za sve koji trebaju predah, zatim čaša iz koje će svaka limunada biti još sočnija (ili limoncello), kao i stylish torba koja je idealna za izlete u prirodu, a također je dovoljno prostrana za sve potrepštine koje nosimo na plažu.

Još jedan chic komad je ljetna dekica od muslina koju je dobro imati uvijek negdje u blizini kada nastupi hlad. Savršeno će se uklopiti uz ležaljku s limunima. Ručnik/pončo s printom limuna još je jedan must komad za plažu. Šećer na kraju, tu je i plahta u citrusnom ruhu ako želite osvježiti spavaću sobu.

Sve ove stvarčice pronašli smo na web trgovini H&M koja je već sada pripremila nekolicinu noviteta za nadolazeće razdoblje.

Ako je i vama potrebno osvježenje, ova limun kolekcija neće vas razočarati.

Cjelokupnu liniju, zajedno s posuđem i nekim drugim neodoljivim proizvodima s motivom limuna možete pronaći na LINKU.