FOTO by Mohito / Instagram @sharlotka.cafe / Mohito

Moda

Limeta – najpopularnija nijansa zelene ovog proljeća

Daria Lovrić 30. ožujka 2022.

Ova predivna nijansa zelene stvara veselo raspoloženje i daje svježinu svakom LOOKU

Nakon smaragdnih i mint tonova koji su obilježili prošlu godinu limeta nijansa u trenu će osvježiti svaku proljetnu i ljetnu garderobu te svaku kombinaciju. Ova nijansa svjetlozelene boje svojim tonovima asocira na egzotično voće – limetu.

Lime green dolazi u raznim verzijama i nijansama te može vući više na žutu ili više na zelenu te biti u jarkim ili nježnijim tonovima. 

Mohito sako – 399,90 kn

Prednost ove svjetlozelene nijanse je ta što uistinu funkcionira s puno drugih nijansi. Boja limete izgleda izvanredno uz bijelu, crnu i bež. Kombinacija neutralnih tonova i limete istaknut će cijeli outfit i neće proći nezamijećeno.

Zara top – 179,90 kn

Vibrantni limeta tonovi osim što se ističu svojom svježinom, odlično izgledaju u spoju sa zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama. Svaki odjevni komad, limeta nijansa transformira u statement komad. Čak i ako si ljubiteljica printova i šarenih boja, vrlo lako možeš isfurati boju limete.

Zara haljina – 199,90 kn

Ova specifična boja je idealan odabir za odlazak na kavu s frendicama, ali i u večernji ljetni provod.

Sudeći prema kolekcijama high street brendova ova nijansa zelene će definitivno biti NAJ boja sezone za proljeće/ljeto 2022. Izdvojili smo nekoliko najboljih komada, a možete ih pogledati u galeriji.