FOTO by Instagram @peachyokami / @byreyh / @tinytangerines

Ljepota

Lilac hair – trendy boja za prave avanturistkinje

Mia Vodopija 07. svibnja 2021.

Ovo ljeto probajte nešto novo!

Jedna od stvari koja je ženama najviše nedostajala u lockdownu je bio frizerski salon. Sjećam se razgovora frizerki i njihovih klijentica – klijentice su u očaju molile svoje najdraže hair stilistice da otvore salone barem na dva sata, samo da im pofarbaju izrast ili da im “na brzinu” pofarbaju cijelu kosu.

Neki nisu bili zadovoljni novim odredbama da nose maske za vrijeme pranja i šišanja, ali zbog nove frizure i to se preživjelo.

Uvijek je lijepo gledati nove frizure na internetu i Instagramu, inspirirati se novim stilovima i checkirati nove zanimljive nijanse. Bilo da se radi o proljetnim, ljetnim, jesenskim ili zimskim frizerskim novitetima i bojama, moramo priznati da frizerska kreativnost i talentiranost prelazi sve granice.

Upravo zato vam donosimo prijedloge za lilac hair! Lilac hair je trendy boja za prave avanturistkinje. Iako ju vjerojatno nećete imati vječno, kao kratkotrajna promjena je odlična opcija.

Kada dođete u salon, bitno je da ponudite što više informacija, opisa i slika jer će vam tako vaš stilist najbolje pružiti ono što tražite.

Želite li vidjeti 1, 2 ili 3 različite nijanse u kosi? Ako se radi o ombre ili balayage tehnici, želite li da izgled bude istaknutiji ili suptilniji? Na koja područja želite postaviti boju – od korijena do vrhova ili samo na vrhove? Želite li boju lavande ili baš pravu ljubičastu boju? To su slatke brige o kojima trebate razmisliti prije odlaska u salon.