FOTO by Factcool

Moda

Lila, bež i puderasto rozi – neodoljiv pulover s rukavima od tila!

Viktoria Šafranić 29. siječnja 2021.

Profinjeni odjevni komad u bojama proljeća...

Blagdani su sada već daleko iza nas, zima je u punom jeku, a miris proljeća kao da se lagano širi zrakom, no još uvijek mu ne uspijevamo vidjeti korijene.

Eh da, nalazimo se tamo negdje između, kada temperatre više nisu na nuli, a opet je previše hladno da si dopustimo slojevito odijevanje. Još malo ćemo morati pričekati da nam obraze obasja ono jarko žuto sunce kojem se toliko veselimo.

Do tada, pronašli smo jedan pulover koji bi vas mogao osvojiti, a koji asocira na proljeće, iako spada pod zimsku odjeću.

Riječ je o modelu koji osim letiva, dolazi s rukavima od tila, materijala koji najčešće viđamo u nadolazećim mjesecima. Dovoljno je topao da vas ugrije tijekom veljače, a istodobno toliko poseban da vam jedan pogled na istog pruža nadu da je proljeće blizu.

Upravo ti rukavi čine ga sofisticiranim odjevnim predmetom koji će se uklopiti uz bezbroj odjevnih kombinacija, poput traperica i plisiranih suknji, kao i maksi haljina koje su stvorene za nošenje ispod džempera.

Ovaj ljupki primjerak može se pronaći u tri puderaste nijanse, poput klasične nude, zatim nježno roze i lila boje.

Ako se i vas jednako dojmio i lagano već razmišljate o prenamjeni ormara u vedrije pastelne boje, onda svakako razmislite o njegovoj kupnji putem LINKA. Trenutno je na sniženju po cijeni od 129,00 kuna, a preostale veličine su S i M.