FOTO by Sinsay

Dekor

Predivni! Tulipani koji ne zahtijevaju brigu najpoželjniji su proljetni home dekor!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Ukrasite svoj dom Sinsay novitetom od 9,99€!

Većini žena, cvijeće je must-have dekor koji ukrašava njihov dom. Vjerujemo da ste se morali odvojiti od predivnih buketa koje ste dobili povodom Valentinova i da ste u potrazi za novim rezanim cvijećem koje će krasiti vaše vaze.

Nažalost rezano cvijeće za vaze poput ruža, narcisa i tulipana nema dugi vijek trajanja, dok s druge strane kućno cvijeće u posudama zahtijeva svakodnevnu brigu. Odlična je vijest da smo pronašli predivan buket o kojem ne morate brinuti i uvijek će izgledati savršeno!

Tulipani iz Sinsaya najšarmantniji su dekor!

Ako ne volite zalijevati cvijeće ili se pak trudite, ali vam ne cvate, pronašli smo alternativu. U Sinsay asortimanu za dom pronašli smo predivne primjerke tulipana u koje smo se zaljubili. Tulipani slove za jednu od najljepših vrsta cvijeća, a ovi umjetni noviteti izgledaju baš poput pravih.

Tucet tulipana dolazi u veseloj žutoj, romantičnoj ružičastoj i klasičnoj bijeloj boji. Sve što trebate napraviti je staviti ih u omiljenu vazu i postaviti na blagovaonski stol, kuhinjski otok ili komodu.

Sinsay umjetni tulipani
Sinsay umjetni tulipani

Ovi tulipani će plijeniti pažnju i svatko tko uđe u vaš dom ostat će zatečen njihovom ljepotom. Cijena umjetnih tulipana iznosi samo 9,99€, a svoj primjerak možete naručiti putem Sinsay web trgovine!