FOTO by Zara HOME

Dekor

LED ukrasi s ponoćno plavom baršunastom mašnom naš su favorit!

Daria Lovrić 20. studenoga 2023.

Porculanske božićne dekoracije neizostavan su trend tijekom blagdanske sezone!

Moramo priznati da nas je već uvelike obuzeo blagdanski duh i jedva čekamo krenuti s ukrašavanjem doma. Božićni period naš je omiljen, stoga smo si neke stvarčice već kupili, ali i nastavili potragu za novim dekoracijama.

Porculanski ukras u obliku drvca
Porculanski ukras u obliku drvca – 5,89 €

Svatko od nas u širokom božićnom asortimanu ima svoje omiljene primjerke, koje svake godine iznova izvlačimo iz kutija i pažljivo postavljamo na predviđeno mjesto. Bilo da je riječ o ukrasima za bor, kućicama koje krase naše komode, lampicama za terasu ili sobovima i Djedu Božićnjaku koji ponosno stoje na našem travnjaku.

Porculanski ukras u obliku kućice
Porculanski ukras u obliku kućice – 4,99 €

S druge strane, postoje određene dekoracije koje su nešto skuplje, osjetljivije i na neki način još posebnije. Takvih primjeraka imamo samo nekoliko i vješto ih čuvamo. Svake godine iznova, kupujemo još jedan sličan koji će nadopuniti našu kolekciju.

Isto vrijedi za porculanske božićne dekoracije koje su postale neizostavan trend u uređenju domova tijekom blagdanske sezone.

Blagdanski favorit: Zara Home LED lampe

Unutar Zara HOME asortimana pronašli smo delikatne porculanske figurice u bijeloj boji koje krasi elegantna tamnoplava baršunasta mašna.

Ove predivne kreacije u obliku zvona, kućice i drvca donose eleganciju i sofisticiranost u svaki kutak prostora. Njihova pažljiva izrada i detalji stvaraju atmosferu topline i nostalgije. Naš favorit je preslatki zvončić koji dolazi s LED svjetlom.

Porculanski ukras u obliku zvona – 10,99 €

Osim što su estetski privlačne, ove dekoracije odlična su investicija koja će godinama unapređivati vaš blagdanski ugođaj. Također, skupljajući godinama porculanske ukrase, i sami možete kreirati personaliziranu kolekciju.

Ako su i vas očarali ovi profinjeni primjerci, svoje favorite škicnite putem Zara web trgovine!