FOTO by Instagram @lalana

Poznati

Lana Jurčević s pratiteljima podijelila emotivne trenutke iz bolnice!

Daria Lovrić 20. listopada 2023.

„Najdraži dio dana i noći"

Lana Jurčević, naša poznata glazbenica i poduzetnica koja iza sebe ima uspješan brend prirodne kozmetike La PIEL, oduševila je fanove emotivnom objavom na svom Instagram profilu.

Naime, Lana Jurčević od kolovoza boravi u bolnici zbog komplikacija u trudnoći. Tijekom tog perioda, redovito dijeli svoje iskustvo putem društvenih mreža, objavljujući fotografije i videa u kojima otvoreno govori o svom stanju i osjećajima.

Sada je na Instagramu podijelila trenutak radosti, točnije snimku svog trudničkog trbuha.

„Najdraži dio dana i noći. Nešto što svaki dan čekam i iščekujem da osjetim. Te nogice, glavicu, ručice, guzu, što god da se gnijezdi vamo – tamo“, napisala je uz video.

Uz objavu na kojoj se vidi kako joj se trbuh pomiče radi bebine aktivnosti, Lana je dodala da se nalazi u 31. tjednu trudnoće.

Lana Jurčević u suzama potvrdila trudnoću! Čestitamo!

Podsjetimo, Lana je u srpnju putem društvenih mreža radosno podijelila vijest da ona i njezin partner Filip Kratofil očekuju prinovu. Međutim, ubrzo nakon toga, Lana je bila primorana obavijestiti javnost o otkazivanju svojih koncerata zbog zdravstvenih problema.

Iz bolničke sobe se obratila svojim obožavateljima, otkrivši da je već neko vrijeme tamo, objašnjavajući tako svoju privremenu odsutnost iz javnosti.

U kratkom periodu Lana je skupila mnoštvo komentara podrške, a mi joj želimo da sve prođe u najboljem redu i da uživa u svim trenucima majčinstva.