FOTO by H&M

Moda

Lakirani mini ruksak iz H&M-a je prava Disneyjeva modna poslastica

Krešimir Šustić 28. prosinca 2020.

Minnie Mouse i crvena mašna pristaju baš svima

Ako je nešto obilježilo modni svijet u 2020. godini onda je to definitivno pojava svjetski popularnih crtanih likova iz Disneyjeve tvornice na nekim od ključnih komada.

Tako smo imali prilike vdijeti ljupke princeze, preslatke životinjice i neuništive zlikovce kako igraju glavne uloge u našim dnevnim i večernjim outfitima.

No, titula najpoželjnijih pripada mišu Mickeyju i njegovoj mišici Minnie koji su svojom pojavom na odjevnim predmetima, modnim dodacima i obući izmamili mnoštvo osmijeha na naša lica.

Šarmantni junaci postali su naš svakodnevni zaštitni znak koji nosimo na sebi te su samim time još više osvojili naša srca i garderobe.

Kako se čini, Disneymanija je još uvijek sveprisutna i likovi uz koje smo odrastali nastavit će dominirati našim ormarima kako bismo svaki dan budili dijete u nama.

Idealan za to je H&M mini model ruksaka koji nam dolazi u neodoljivom obliku glave Minnie Mouse, napravljen od imitacije lakirane kože s posebnim dodatkom, crvenom mašnom.

Kao neizbježan modni dodatak koji će zaokružiti naš cjelokupni outfiti, može se kombinirati uz suknje, haljine, traperice i trenirke prilikom casual šetnji gradom ili odlaskom u prirodu.

Svoj primjerak po cijeni od samo 19,99 € možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili online kupovinom iz udobnosti vlastitog naslonjača putem LINKA.