FOTO by Lei Lou

Moda

Kuma ste na vjenčanju? Lei Lou crna toaleta s ogromnim zelenim točkama je sve što trebate!

Viktoria Šafranić 19. travnja 2021.

Upikirali smo gracioznu ljepoticu stvorenu za plesni podij...

Lei Lou by Alex Dojčinović, domaći brend sa svjetskim ugledom jedna je od naših prvih destinacija kada smo u potrazi za svečanim odjevnim predmetima i modnim dodacima. Njihove toalete odišu glamurom i apsolutno svaka je dostojna crvenog tepiha. U njima se svaka žena osjeća moćno, ženstveno, elegantno i spremne smo štedjeti mjesecima samo kako bi na jedan dan ili noć zablistale u haljini dizajnerskog potpisa.

Iako i dalje svijetom vladaju posebne okolnosti i ne znamo kada će se pandemija utišati, ipak se nadamo da će s ljetnim mjesecima mjere popustiti i da ćemo moći realizirati planirana događanja.

Lei Lou nova haljina rezervirana je za važne životne prigode, a jedna od takvih je vjenčanje bliske osobe. Ako uskoro imate tu čast biti kuma, definitivno biste trebali razmisliti o posebnijoj haljini koju ćete kasnije moći nositi i za neke druge svečanosti.

Iako je mladenka u centru pozornosti, kuma je također u fokusu i sve oči uprte su u njih dvije. Vjenčanica nema konkurencije i smatramo da je nitko ne bi trebao zasjeniti, no ugledavši ovu haljinu, vjerujemo da joj nijedna buduća kuma neće moći odoljeti.

Romantičnog kroja s V izrezom, ova zanosna toaleta naglašava struk te lagano pada do ispod koljena, gdje je ukrašena prekrasnim volanima.

Njezin famozan materijal već je čini dovoljno profinjenom, no točkasti uzorak u zelenoj boji finalan je touch ove graciozne ljepotice. Budući da je na prvi pogled efektna, uz nju predlažemo klasične potpetice i jednostavnu clutch torbicu.

Cijena joj je paprena i iznosi 3.499,00 kuna, no ako smatrate da je svojim izgledom dostojna tog važnog dana u vašem životu, naručiti je možete putem LINKA.