FOTO by Airbnb

Putovanja

Kućica na drvetu s jacuzzijem u prekrasnoj Lici? Može!

Una Lora Banjac 05. travnja 2024.

Osjetiti ljepotu proljeća na ovakvoj lokaciji doista je neprocjenjivo iskustvo!

Želite li svoj odmor provesti u netaknutoj prirodi? U luksuzno opremljenoj kući među drvećem, slušati ptice, voziti bicikl, šetati šumskim stazama, istraživati čari Velebita i druge posebnosti ovog kraja iznimne ljepote? Onda ste došli na pravo mjesto.

Airbnb
Airbnb

Na Airbnb booking stranici pronašli smo neodoljivu kućicu na drvetu u našoj prekrasnoj Lici, točnije u Drenovcu Radučkom!

Airbnb

Kuća se nalazi u Parku prirode Velebit, jedinstvena je jer boravite između stabala na visini od 4 metra, a prirodu doživljavate na potpuno drugačiji i puno posebniji način. Lokacija je savršena jer ste na 20 minuta od mora, a spavate na ugodnom i svježem ličkom zraku.

Airbnb
Airbnb
Airbnb

Samo ste sat vremena vožnje udaljeni od Nacionalnog parka Plitvička jezera, Nacionalnog parka Paklenica, Nacionalnog parka Sjeverni Velebit i Strogo zaštićenog rezervata Bijele i Samarske stijene – što je pravi dokaz da ste okruženi savršenom i netaknutom prirodom Lijepe naše!

Airbnb
Airbnb

Za boravak je dostupna cijela kuća s okolnim prostorom gdje se nalazi roštilj i velika natkrivena terasa s vrtnom garniturom, a sama kućica je nova i u potpunosti oboružana svime što vam treba za maksimalan komfor. Opremljena je kuhinjom, jacuzzijem, bazenom, sigurnosnim kamerama, televizijom, internetom i perilicom.

Airbnb
Airbnb

Osim toga, imate osigurano parkirno mjesto i kao šećer na kraju – dozvolu za boravak imaju i vaši najdraži kućni ljubimci.

Osjetiti ljepotu proljeća na ovakvoj lokaciji doista je neprocjenjivo iskustvo! Ovu kućicu možete bookirati preko Airbnb linka.