FOTO by Netflix

Film

Kreće snimanje 4. sezone serije Emily in Paris

admin 19. siječnja 2024.

Lily Collins vraća se u Grad ljubavi

Netflix je upravo objavio da je počelo snimanje četvrte sezone serije “Emily in Paris” i ne možemo dočekati da opet vidimo Lily Collins i Ashley Park u romantičnim avanturama u Gradu ljubavi.

Nakon što je serija prošla kroz fazu kašnjenja zbog štrajkova koje je prošlog ljeta organiziralo Američko udruženje pisaca i SAG-AFTRA, Emily Cooper spremna je za nove epizode nastavljajući svoje putovanje nakon tri uspješne sezone.

Netflix još nije odredio datum izlaska novih epizoda serije, ali činjenica da je snimanje u procesu dovodi obožavatelje korak bliže sljedećem iznenađenju ambiciozne marketinške direktorice.

Foto: Netflix

U posljednjoj sezoni serije “Emily in Paris” Alfie prekida s Emily jer je saznao za “Gabrielov pakt”. Dogovor sklopljen između Camille i Emily navodio je da nijedna od njih ne može izlaziti s Gabrielom zbog toga što su oboje gajile jake osjećaje prema njemu.

Unatoč tome, Camille se polako vraćala u život kuhara, pripremajući pozornicu za sukob čija nas kulminacije očekuje u četvrtoj sezoni.

Je li došlo vrijeme da Emily i Gabriel konačno uspostave zdravu vezu nakon drame koja se odvijala posljednjih nekoliko godina?

Emily in Paris četvrta sezona
Foto: Netflix

Netflix još nije odredio datum izlaska za četvrtu sezonu, ali sudeći po tome kako je prethodnim sezonama trebalo nekoliko mjeseci od početka snimanja do premijere, ne bi trebalo dugo proći da se Emily Cooper i njezini prijatelji vrate s novim epizodama.

Emily in Paris četvrta sezona
Foto: Netflix

Nove epizode mogle bi odvesti Emily u Italiju, dok ona još uvijek brine hoće li Gabrielov restoran dobiti Michelinovu zvjezdicu ili ne. U međuvremenu, Mindy nastavlja svoju glazbenu karijeru nakon što je jedna njezina pjesma uvrštena na izbor za Eurosong.

Jedva čekamo nove informacija o kojima ćemo sigurno još pisati.