FOTO by Netflix

Film

4. sezona Emily in Paris donosi veliku promjenu!

Daria Lovrić 23. lipnja 2023.

Jedva čekamo nove zaplete i uzbudljive epizode!

U zimu 2022. imali smo priliku pogledati treću sezonu Emily in Paris, a sada već s nestrpljenjem iščekujemo novu nadolazeću sezonu koja donosi mnoštvo noviteta.

Iako kritičari nisu baš imali riječi hvale za ovu romantičnu seriju, izgleda da je zaista mnogi obožavaju i da je pravi hit.

Emily in Pariz, četvrta sezona
Foto: Netflix

Ovih dana stigla je i službena potvrda kako ćemo imati priliku gledati četvrtu sezonu popularne serije, ona dolazi s jednom velikom promjenom. Naime, Emily ćemo ovog puta gledati u Rimu!

Četvrta sezona Emily In Paris! Što očekivati?

Prve informacije otkrivaju kao će dio sezone biti smješten upravo u talijansku prijestolnicu. U najavi je naglašeno kako nas čeka nova zanimljiva sezona, a pred Emily je i vrlo važna odluka. Emily će morati odlučiti je li ono što je oduvijek željela upravo ono što joj je potrebno.

Emily in Pariz, četvrta sezona 1
Foto: Netflix

Jedva čekamo saznati je li Alfie i na koji način zaliječio slomljeno srce te hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Može li Mindy ostvariti plasman na Euroviziju i hoće li Sylvijina ponovno rasplamsala ljubav potrajati? Nova sezona bi trebala odgovoriti na sva pitanja.

Šokantan kraj treće sezone implicira da ćemo u idućoj sezoni sigurno gledati Camille i Gabriela te stalne likove Sylvie, Juliene i Luca.

Emily in Pariz, četvrta sezona 2
Foto: Netflix

Međutim, jedini lik čija sudbina stvarno visi o ravnoteži je Alfie – Emilyin britanski dečko kojeg glumi Lucien Laviscount. Par je bio zajedno većinu treće sezone, sve dok je on nije napustio u posljednjoj epizodi nakon Camillinog otkrića da su Gabriel i Emily cijelo vrijeme bili zaljubljeni.

Foto: Netflix

Datum u kojem će se pojaviti na malim ekranima još nije poznat, no čim saznamo nove informacije bit ćete obaviješteni.