Moda

Kravlji uzorak novi je leopard uzorak, no Furla je to shvatila – predoslovno!

Antonija Andabak 01. veljače 2021.

Torbica dizajnirana kako bi unijela malo zabave izazvala je razne komentare ljubiteljica Furlinih mini accessoriesea!

Kravlji ili cow print prije dvije godine bio je u pokušaju da zavlada svijetom animal uzorka, a s obzirom na to da ga od onda nismo previše primjećivali, možemo reći da je taj pokušaj bio pomalo i neuspješan.

Početak ove godine donio je novi pokušaj da fashionistice prigrle taj print, a kako viđamo na web stranicama raznih brendova, kravlji print zovu novim leopard printom!

Neki brendovi ovaj su povratnički print shvatili ipak predoslovno i otišli korak dalje – poput brenda Furla koji se može pohvaliti statusom jednog on priznatijih brendova kada su u pitanju torbice, osobito male i četvrtaste poput ove!

Furla torbica – 2470,00kn


Klasičan Metropolis model ovog je puta ukrašen detaljima poput očiju, rogova i ušiju kravice u 3D tehnici kako bi što vjernije prikazali animal uzorak, no otkrit ćemo Van da je ovaj model torbice dizajniran u sklopu kolekcije kreirane povodom kineske Nove godine.

Furla torbica – 2470,00kn

Iako dizajneri dalje navode kako je ova torbica unijela nesvakidašnju zabavu i originalan „touch“ ovom accessoriese-u, komentari obožavatelja Furlinih torbica podijeljeni su.

I dok su neki oduševljeni ovim animal zaokretom u ionako ziheraške Furline modele, drugi su ipak ostali suzdržani, ne otkrivajući ikakve namjere da bi ikada kupili ovako nešto.

Furla torbica – 2470,00kn

Potonje nije nimalo čudno ako uzmemo u obzir da je animal print ionako veoma osjetljiv pri kombiniranju s ostatkom odjevnih komada te valjda pripaziti ikako ne biste pretjerali i postigli previše western ili izgled koji bi bio prikladniji kostimiranoj zabavi.

Ako vas pak ovakvi uzorci oduševljavaju i imate zabavno-modnog duha, ova torbica može biti vaša po cijeni od 2.470,00 kuna.