FOTO by Bohoo

Moda

Kratka i slatka – bijela Bohoo haljina s točkicama izaziva nas da dovedemo liniju do savršenstva!

Viktoria Šafranić 15. travnja 2020.

Znamo da je sada puno teže održavati liniju, no mislite na sve one bezbrižne ljetne trenutke koji nam stižu...

Sredina travnja, tješimo se da još uvijek imamo dovoljno vremena za odlazak na kojekakvu dijetu i treninge. Naravno, osobe koje imaju samo malo viška ne trebaju se brinuti, no svi koji planiraju skinuti barem desetak kila, već su odavno trebali zasukati rukave kako bi na plaži izgledali postojano.

Nekome je to bitno, nekome nije, u taj dio ne ulazimo, no priznajmo da se svi osjećamo bolje kada dobro izgledamo. Jednostavno smo poletniji, imamo više energije, samopouzdanja, blistamo iznutra i izvana, izgledamo zdravije.

Ne znamo što bi vas nagnalo da fast foodu konačno kažete NE i svaki dan odvojite barem pola sata za vježbanje, no mi smo pronašli svog motivatora.

Na službenoj stranici brenda Bohoo pojavila se božanstvena bijela haljina s prozirnim rukavima koje krasi točkasti uzorak, a koji se spajaju i vežu u prekrasnu mašnu oko vrata. Ovaj mini model ističe liniju u potpunosti stoga nemamo previše ‘lufta’ za višak kilograma.

Uz to što je kratka, gornji di je također dosta otvoren. Smatramo da nije stvorena za dnevni look već je ovaj duboki dekolte rezerviran samo za večernje partyje, po mogućnosti ljeti. Najatraktivnije će izgledati uz visoke potpetice jarkih boja poput ovih sandala u neodoljivoj ružičastoj nijansi.

Isti model haljine dolazi i u crnoj boji, a njihova cijena je iznimno prihvatljiva, svega £12.00 .

Za sve koji ne mogu skinuti pogled s nje (mislimo na haljinu), posjetite ovaj stylish web shop čije stvarčice vas neće ostaviti ravnodušnim.