FOTO by Instagram @_idbeauty / @schwarzkopfpro / @samihairmagic

Ljepota

Kosa boje crne trešnje najnoviji je proljetni HIT!

Una Lora Banjac 21. ožujka 2024.

Ova živopisna nijansa ne zvuči samo ukusno već i izgleda posebno laskavo na gotovo svima

Izreka da se moda vrti u krug vrijedi i za trendove bojanja kose. Ako čekate dovoljno dugo, mnogi će se stari stilovi vratiti kao novi, a savršen primjer je cherry red crvena boja kose. Ova živopisna nijansa ne zvuči samo ukusno već i izgleda posebno laskavo na gotovo svima!

Ono što je najprivlačnije kod ove nijanse je to što izgleda dobro na širokom rasponu kožnih tonova jer uključuje različite boje – tople nijanse crvene pomiješane s hladnom ljubičastom, što ju čini idealnom za svakoga jer može nadopuniti i tople i hladne tonove kože.

Što je trešnja crvena boja kose?

Cherry red boju smatrajte sestrom klasične crvene nijanse. To je živahna crvena boja s dubokim ljubičastim nijansama, koja stvara prirodnu nijansu trešnje. Dakle, umjesto svijetle maraschino nijanse, više je poput crne trešnje.

Kako kod kuće održavati trešnja crvenu boju kose?

S obzirom na to da je ova boja zaista živa i da kao takva brže blijedi, logično je da zahtjeva redovito održavanje kako bi održala svoj intenzitet.

Kada perete kosu, uključite šampone napravljene za obojenu kosu i bez sulfata koji će održati najbolje zdravlje kose, a ako želite pojačati sjaj svoje cherry red boje, onda predlažemo dodavanje sjajila vašoj rutini njege kose.

Ako ste se spremni odvažiti se i promijeniti nešto ovog proljeća, ali vam je potrebna inspiracija prije nego što rezervirate termin u salonu –mi smo tu!

Cherry red pramenovi

Trešnja crvena s prednjim pramenovima roze boje

Slojevito ošišana cherry red

Ombre cherry crvena

Ova boja može brzo postati vaš izbor za cijelu godinu, bilo da se odlučite za topliju varijaciju trenda zimi ili svjetliju nijansu ljeti.

Ako ste spremni promijeniti stvari i prigrliti svoju hrabriju stranu, trešnja crvena boja kose pravi je izbor za vas!