FOTO by Instagram @esther_fitt / @sierraxdarien / @thestylishfreelancer

Moda

Konjak ili karamela – 11 trendy smeđih torbica koje morate imati

admin 19. siječnja 2024.

Autor teksta: Sonja Marković

Iskoristite zadnje zimske popuste, uhvatite prvi pogled na novu kolekciju torba i pripremite se za proljeće. Iako nam se čini da zimi nikad neće doći kraj, proljeće samo što nije došlo, a s proljećem dolazi i veća sloboda i kreativnost u oblačenju jer napokon možemo skinuti onih šezdeset slojeva odjeće sa sebe.

Crna, bijela, bež i siva boje su koje možemo pronaći u svakom garderobnom ormaru, a smeđa torbica je idealan dodatak koji će začiniti i upotpuniti vaš svakodnevni izgled.

Donosimo vam 11 izabranih hit torbica u caramel smeđoj i konjak boji po odličnim cijenama, a koji tip torbice vi birate?

Velika torba je torba koja svakoj ženi treba, a tko kaže da ona ne može ujedno biti i stylish. Reserved shopper torbe idu uz svaki outfit jer mogu upotpuniti svaki poslovni izgled, kao i look prilikom španciranja špicom.

Reserved torba 17,99€
Reserved torba 12,99€

Ako volite nešto čvršći materijal i oblikovane torbe ove jednostavne Reserved i CCC ručne torbe pravi su izbor za vas.

Reserved torba 17,99€
CCC torba 19,99€

Mohito često spominjemo kao jedan od brend favorita, a u novoj kolekciji možete pronaći torbu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Karamel boja, suptilan zmijski uzorak kombiniran sa zlatnim detaljima i remen za preko ramena koji možete dodati ili skinuti, što reći osim – savršeno!

Mohito torba 39,99€

Ako ste više fan manjih torba, onda su sljedeće torbice u karamel boji upravo vaš izbor.

Stradivarius mini shopper torba od umjetne kože upotpunit će svaki basic traper look, a s debljim remenom za preko ramena oslobodite ruke i uživajte u svom danu.

Stradivarius torba 17,99€

Reserved torbe možda su nam postale i favorit u ovoj temi jer ih zbog njihovog dizajna možemo kombinirati stvarno uz sve, a kada vidimo torbice na akciji koje možemo nositi uz sve naše outfite, odmah ih poželimo i kupiti.

Reserved torba 17,99€
Reserved torba 25,99€

Nemojte misliti da smo zaboravili chic torbicu za večernji izlazak. Mohito caramel torbica s laganim zlatnim detaljima spojit će vaš izgled u jednu elegantnu cjelinu.

Mohito torba 14,99€

I za kraj dvije CCC torbice koje sigurno viđate svugdje po gradu, a vi izaberite svoj favorit.

CCC torba 26,27€
CCC torba 34,99€