FOTO by Asos

Moda

Komadi u crnoj i mustard boji su sportska elegancija Adidas X Ivy Park kolekcije

Krešimir Šustić 21. studenoga 2020.

Dostupni odmah putem Asosa...

Kada spomenemo shopping, velika većina nas prvo pomisli na kupovinu finijih stvarčica koje ćemo kombinirati u dnevna i večernja izdanja za izlaske s frendicama ili odlazak na posao.

U tu kategoriju nikada nismo ubrajali trenirke i sve one odjevne predmete u kojima boravimo kod kuće ili nam služe dok se aktivno bavimo sportom, u teretanama i fitness centrima.

£101

No, zadnjih nekoliko godina u modnom svijetu se dogodio veliki preokret koji je “preko noći” upravo sportske komade stavio u centar pozornosti i otvorio im vrata prema vrhu.

Slobodno možemo reći kako je jednim dijelom za to zaslužna i američka pjevačica Beyonce, koja je u suradnji sa sportskim brendom adidas lansirala božanstvenu kolekciju.

£55

Artikli iz ponude su brzo bili rasprodani i kampanja je bila i više nego uspješna, stoga su nas prije nekoliko tjedana odlučili počastiti novom kolaboracijom koja donosi čistu sportsku eleganciju u naše garderobe.

£131

Nama su za oko zapeli komadi koji dolaze u klasičnoj crnoj i mustard nijansi žute boje, definitivno stvoreni da nas stave u centar pažnje gdje god da se pojavimo.

£161

Osim trenirka s gumbima, tajica i klasičnih predmeta za sportski look, pronašli smo i neodoljive blejzere koji djeluju totalno sofisticirano, kao i prozirnu jaknu koja svakog ostavlja bez teksta.

£101

Sve ovo smo pronašli na Asos web shopu jer smo nestrpljivi u iščekivanju da ovi coolerski proizvodi dođu na police trgovina u Lijepoj našoj.

£86
£141
£86
£64
£86