FOTO by CCC

Moda

Kestensmeđe i čokoladno smeđe – 10 CCC čizmica na -40%!

Viktoria Mikulić 29. studenoga 2022.

Bez obzira preferirate li niže ili visoke modele, casual ili elegantne, pripremili smo za svakoga ponešto…

Blagdanski šušur lagano je započeo i sve što ovih dana planiramo je kamo ćemo otići na kuhano vino ili gin s najdražim osobama. Budući da nam je to glavna preokupacija, počeli smo razmišljati o tome što odjenuti za te važne trenutke. Uz to, pred nama je mnoštvo blagdanskih proslava, od poslovnih domjenaka do božićnog i novogodišnjeg partyja.

Želimo blistati i želimo se odijevati kao s nanovijih modnih pisti, a istodobno želimo nositi nešto što nas ne opterećuje, i ono što se s lakoćom uklapa u svaki outfit.

Smeđe CCC čizme iznad i ispod koljena najefektniji su dio svakog looka!

Modna trgovina CCC nikada nas ne iznevjeri kada je u pitanju obuća, kao i modni dodaci, a ovog puta posebno su nas šarmirali čizmicama u omiljenoj jesenskoj boji – smeđoj.

Čokoladno smeđa i kesten smeđa boja bila su naše dvije polazišne točke jer je riječ o profinjenim i elegantnim nijansama koje jednako dobro izgledaju uz dnevni i večernji look.

Uz njih možete kombinirati smeđu, crnu, sivu, bijelu, crvenu i zelenu boju, gotovo svaki ton savršeno će pristajati uz CCC čizmice. Od visokih do niskih modela, od različitih stilova poput stylish čizmica iznad koljena, kaubojki do casual gležnjača, sigurni smo da će svatko pronaći svog favorita.

U nastavku je galerija zajedno s cijenama…pssst trenutno su na popustu od -40% uz kod PAIR40:

Cjelokupnu kolekciju CCC smeđih čizama možete pronaći na www.ccc.eu/hr!