Odjeća

Katarina Mamić design – matching odjeća za mame i kćerke!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2017.

Modni brend u čije smo se odjevne komade naprosto zaljubili!

Kreacije modnog brenda ‘Katarina Mamić design’ karakteristične su po spoju jednostavnih, nosivih komada i blještavih, efektnih aplikacija. Posebna pažnja posvećuje se detaljima koje dizajnerica aplicira na jednostavne i minimalističke krojeve.

Trenutno se u showroomu u Gundulićevoj 23 nalazi kolekcija svečanih haljina od čipke i svile te ženska i dječja kolekcija pamučnih haljina i tunika namijenjenih za dnevne kombinacije.

Sve je počelo još u tinejdžerskim danima kad je za sebe izrađivala i prekrojavala odjeću kako bih imala nešto drugačije i posebnije od uobičajene ponude dućana, zatim s izradom odjeće po mjeri.

Ova kreativka danas uglavnom radi matching odjeću za mame i kćerke s kojom je započela gotovo prije 6 godina, kreirajući za sestru i nećakinju jednake tunike s blještavim motivima.

Iako je matching odjeća u zadnje 2 godine postala globalni trend te su se samim time pojavile i mnoge kopije njezinih kreacija, ovaj modni brend se upravo zbog omjera cijene i kvalitete te prepoznatljivog dizajna i dalje ističe na tržištu te je vrlo tražen.

Za budućnost trenutno nema u planu neke velike pothvate budući da je najveći plan, otvaranje dućana, ostvarila krajem prošle godine, ali naravno da svaki dan radi na tome da dodatno obogati ponudu, smišlja nove krojeve i kolekcije, ali se uvijek vodi time da kvaliteta, udobnost i funkcionalnost budu na prvom mjestu. Sretna dobitnica prekrasne sive haljine s detaljem srca by Katarina Mamić design je Marija Zivkovic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Detaljnije informacija o ovom brendu možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a u novu kolekciju možete zaviriti u Zagrebu, na adresi Gundulićeva 23.