FOTO by Instagram @catcaffezagreb

Zabava

Kamo za vikend? Na jesenske napitke u Cat Caffe!

Daria Lovrić 23. rujna 2022.

Pumpkin spice latte, Pumpkin spice vruća čokolada, Pumpkin smash koktel, Poison apple koktel, Apple pie cheesecake vruća čokolada...

Cat Caffe u Zagrebu, prvi je cat cafe u Hrvatskoj i osim što ima osebujnu ponudu toplih napitaka, imate priliku uživati i u društvu maca.

Ako dosad nikad niste bili u ovom šarmantnom kafiću, sada je idealno vrijeme da se zaputite u Kušlanovu 6 i uživate u cozy ambijentu.

Cat Caffe je mjesto u kojem možete popiti kavu i usput maziti mace koje tamo žive. Zvuči kao san svakog ljubitelja životinja. Osim što možete uživati u macama i omiljenom napitku, Cat Caffe je vegan and LGBTQ+ friendly i možete se okušati i u raznim društvenim igrama.

Jesen u Cat Caffe-u!

S obzirom na to da smo i službeno zakoračili u čarobnu jesen, Cat Caffe je sezonu otvorio povratkom omiljenih napitaka kao što su Pumpkin spice latte, Pumpkin spice vruća čokolada, Pumpkin smash koktel, Poison apple koktel te Apple pie cheesecake vruća čokolada.

Ne preostaje nam ništa drugo nego probati sve jer izgledaju nevjerojatno! Kušajući napitke, obavezno se poigrajte s macama i uživajte u cozy atmosferi.

Cat Caffe je odlično mjesto za sve ljubitelje životinja i one koji žele isprobati nove stvari i uživati u degustaciji toplih napitaka.

Ako ste ljubitelji inovativnih napitaka ili maca obavezno zapratite Cat Caffe na Instagram profilu i povedite frendicu ili bolju polovicu ovaj vikend na kavu.