FOTO by Instagram @catcaffezagreb

Zabava

Kamo za vikend? Na Apple pie cheesecake vruću čokoladu u Cat Caffe!

Mia Vodopija 15. listopada 2021.

Uživajte u posebnim napitcima i mačkama!

Cat Caffe u Zagrebu, prvi cat café u našoj metropoli, iznenadio nas je svojom jesenskom ponudom. Za one koji nikada nisu bili u ovom mačkastom čarobnom mjestu, vrijeme je da ga posjetite!

Mjesto u kojem ćete moći doći popiti kavu i usput maziti mace koje tamo žive, san je snova svakog ljubitelja životinja. U Kušlanovoj 6 poslužuju se napitci koji dijele jednu zajedničku temu – mačke.

Ovojesenska ponuda napitaka oborila nas je s nogu – Pumpkin spice latte, Pumpkin spice vruća čokolada, Pumpkin smash koktel, Poison apple koktel te Apple pie cheesecake vruća čokolada. Što od ovoga kušati – najbolje sve naravno!

U slučaju da još niste pronašli vaš jesenski kafić, ova ponuda kava, vrućih čokolada i koktela uvjerit će vas da se vraćate Cat Caffeu opet i opet!

Nemojte zaboraviti da uz ovu ponudu dolaze i mace s kojima se možete poigrati, maziti ih, dati im keksić ili ih jednostavno pustiti da vam spavaju kraj nogu. Mace su, naime, potpuno slobodne, kreću se prostorom kao da ste u nečijem domu.

Mace su sterilizirane i prošle su period prilagodbe. Te četveronožne ljepotice lijeno se protežu na svojim već odabranim omiljenim mjestima, onako kako samo mačke znaju.

Cat Caffe je odlično mjesto za sve ljubitelje životinja (i one koji će to tek postati), baš kao i dobar café za uživanje i ćaskanje s frendicama ili ekipom!

Ljubitelji inovativnih napitaka i maca mogu zapratiti Cat Caffe na službenom Instagram profilu!