FOTO by Facebook Apartments Villa Stapo

Putovanja

Kamena vila u Istri idealna je za bijeg od svakodnevne užurbanosti i potpuni mind reset

Daria Lovrić 14. prosinca 2022.

Iskusite opuštajuće iskustvo na korak od mora!

Sredina je prosinca i pred nama je najljepši, ali i najužurbaniji period u godini. Iako je ovo mjesec najljepših doživljaja i emocija, druženja s najmilijima, tople blagdanske atmosfere, uživanja u vrhunskim slasticama i raznoraznim eventima nije sve tako bajno.

Kako bismo uživali u navedenom, ne smijemo zaboraviti da prosinac uključuje i pečenje kolača, pripremanje blagdanskih ručkova i večera, potragu za savršenim poklonima i outfitima, generalno pospremanje i dekoriranje doma i sve to dok i dalje ispunjavamo svoje svakodnevne poslovne obaveze.

Iako nam je ovo najljepši period, moramo priznati da je vrlo iscrpljujuć i da nam je nakon blagdana potreban odmor kako bi se resetirali i odmorni ušli u novu godinu.

Kamena Villa Stapo – mirna oaza koju morate posjetiti!

Vikend putovanje odlična je ideja kako bismo se maksimalno opustili nakon blagdanske ludnice i skupili energiju za ispunjavanje klasičnih obaveza. Kako ne biste morali tražiti svoju mirnu oazu, dopustite da vam predstavimo kamenu Villu Stapo, smještenu u prelijepoj Istri.

Villa Stapo nalazi se u malom i mirnom mjestu Sveti Ivan, nedaleko od turističkog grada Umaga, u neposrednoj blizini šume, plaže i mora, do kojeg možete doći pješice.

Ova obnovljena vila s dugom poviješću oduševit će vas modernim smještajem, lijepo uređenim vrtom te tradicionalnom arhitekturom od istarskog kamena. Drveni namještaj u ukusnom uređenju doprinosi domaćoj atmosferi u kojoj ćete se osjećati maksimalno opušteno.

Osim u prekrasnom uređenju, možete uživati u dugim šetnjama uz obalu ili vožnji bicikla na uređenim biciklističkim stazama. Villa je dovoljno udaljena od gradske vreve da se odmorite od svakodnevnog užurbanog načina života, dok je s druge strane dovoljno blizu da se možete zabaviti u turističkom središtu kada poželite.

Villa Stapo sastoji se od triju potpuno opremljenih apartmana s balkonom. Oni su preuređeni iz starih tradicionalnih kućica, a sama je vila u potpunosti izrađena od kamena koji joj daje tipičan istarski izgled. Provedite slobodno vrijeme u prekrasnoj prirodi, istražite prirodu i uživajte u morskom zraku!

Planirate li si priuštiti noćenje u rustikalnoj kamenoj vili Stapo, ne propustite odlične Select Box pakete za još bezbrižniji odmor, a ostale must-visit lokacije škicnite putem Select box web stranice.