FOTO by Instagram @54greenroad

Putovanja

Cozy drvena kućica 54 GREEN ROAD – mirna oaza koju morate posjetiti!

Daria Lovrić 01. prosinca 2022.

Odmor u prirodi koji priželjkujemo!

Polako, ali sigurno ulazimo u prosinac, mjesec najljepših doživljaja, druženja s najmilijima, tople i vesele atmosfere, odlične hrane i pića i najdubljih emocija. Vrijeme je da uživamo u svim blagodatima najraskošnijeg godišnjeg doba.

54 Green Road 1
54 Green Road

Vikend putovanje je odlična ideja kako bismo se maksimalno opustili i resetirali mozak za vrijeme blagdanske ludnice i skupili energiju za nadolazeći radni tjedan. Kako smo u ljetnom periodu pronalazili skrivene lokacije u primorskim dijelovima lijepe naše, sada je idealno vrijeme za dragulje u kontinenatalnoj Hrvatskoj.

54 Green Road

Rustikalno mjesto za istinski odmor u dodiru s prirodom

Na kraju mirne Zelene ulice nadomak grada Varaždina, u zelenom okruženju smjestila se rustikalna drvena kuća za odmor 54 Green Road. Šarmantna kućica idealno je mjesto za opuštanje ili pak istraživanje varaždinskog kraja.

54 Green Road

54 Green Road kuća za odmor sastoji se od prostranog i lijepo uređenog dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice i terase u prizemlju te spavaće sobe i terase na katu. Gostima je na raspolaganju i okućnica s vanjskom terasom, prostorom za roštiljanje, jacuzzijem i zabavu na otvorenom.

54 Green Road

Vikend provedite opuštajući se u cozy ambijentu s voljenom osobom i svakako posjetite tradicionalni romantični varaždinski Advent na kojem vas očekuje raznovrsna ugostiteljska ponuda, paljenje adventskih svijeća, vlakić Djeda Mraza i odlična zabava uz glazbu.

54 Green Road

Planirate li si priuštiti noćenje u ljupkoj 54 GREEN ROAD drvenoj kućici, ne propustite odlične Select Box pakete za još bezbrižniji odmor, a ostale must-visit lokacije škicnite putem Select box web stranice.