FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Kakva mama! Nives Ivanišević na odmoru na egzotičnoj lokaciji pokazala zavidnu liniju!

Daria Lovrić 21. prosinca 2023.

Odmara na sunčanoj destinaciji sa sinčićem Olijem!

Prelijepa mama, radijska voditeljica i supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s putovanja na egzotičnoj lokaciji.

Instagram @nivessimpson

Iako svoj život drži dalje od očiju javnosti, prelijepa brineta ponekad nas počasti objavom na svom Instagram profilu, a ovog nas je puta oduševila fotografijama s predivne osunčane lokacije.

Šarmirala nas je najnovija fotka Nives Ivanišević 

Naime, prekrasna Nives objavila je fotografiju na kojoj pozira na plaži u Dubaiju, u dvodijelnom crnom bikiniju u kojem je istaknula svoju besprijekornu figuru.

Okupana sunčevim zrakama i pogledom na ocean, svoje je oči zaštitila trendi crnim kockastim sunčanim naočalama.

Instagram @nivessimpson

Jedna od najbližih prijateljica i kolegica Tatjana Jurić, s kojom također nerijetko putuje i uživa u ljetovanjima poručila joj je u komentarima – “To! Tako!!“.

U nastavku komentara nizalo se mnoštvo pohvala za njezinu besprijekornu figuru – „Micek goriš“, „kum=sretnik“, „najljepša“, a neki su prepoznati da je riječ o Dubaiju – „Nek Dubai vidi kako izgleda najljepša žena!!“.

Instagram @nivessimpson

U Instagram priči objavila je i fotografiju sina Olivera koji hoda u šarenim kupaćim hlačicama, kako pozira pored figure Pinokija te fotografiju luksuznog resorta u kojem odsjedaju. Želimo im prekrasan odmor pun novih avantura i predivnih doživljaja.

Podsjetimo, Nives je u braku s Goranom s kojim ima sina Olivera, a u tajnosti su se vjenčali u prosincu 2017. godine.