Ljubimci

Kako prespavati zimski san znaju Oskar i Franka Batelić!

Viktoria Mikulić 16. siječnja 2019.

Poznata pjevačica i njezin pas Oskar preslatkom fotografijom prikupili gomilu lajkova...

Prošla godina za Franku Batelić bila je izuzetno uzbuđujuća, od nastupa na Eurosongu, svjetskog prvenstva u nogometu, vjenčanja s dugogodišnjim partnerom i bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom do izdavanja novog albuma.

Uz sve to, Franka je i odlična studentica prava pa ne čudi koliko ju nekada umore fakultetske i druge obveze. Nekada nam se čini da je zaista svemoguća, no i njoj je ponekad potrebno malo odmora. To je i dokazala fotografijom koju je jučer objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj se nalazi, točnije drijema sa svojim psom Oskarom.

View this post on Instagram

Wake us up in April 😴🤓

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Ispod je kratko napisala ‘Wake us up in April’ te na objavu u samo 19h prikupila preko 11 000 lajkova. Iako njezin suprug nije uvijek u blizini i često mora izbivati zbog klupskih obveza u Rusiji, on vrlo dobro zna da Franka uz sebe ima najboljeg prijatelja koji je uvijek čuva i štiti. Pas Oskar već je godinama uz ovaj prekrasan par i nadamo se da će tako i ostati.

Iako je tek sredina tjedna, pustit ćemo ovo dvoje neka još malo odspavaju kako bi napunili baterije za nadolazeće izazove.